Reklama

Reklama

Hungry Hickory

Krátkometrážní / Horor
Irsko, 2010, 7 min

Režie:

Damian McCarthy

Obsahy(1)

Ospalú mladú ženu ohrozujú tajomné malé dvierka pri jej posteli. (Palisander)

Recenze (26)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Sice lehce „uzívaná“ irská podívaná, ale McCarthy to na konci zachránil. Což o to černobílý styl natáčení nebyl vůbec špatný nápad, zvláště, když se mu k tomu navodit i zajímavou atmosféru, ale chtělo to mnohem údernější tempo. Zkrátit stopáž tak o dvě minuty a přidat na agresivitě. Protože po psychologické stránce se to míjelo účinkem, zvláště když nám vlastně zhruba v polovině vyzradí, cože se skrývá v „temnotě“…50% ()

HonzyR 

všechny recenze uživatele

Tak u tohoto jsem se bál 2x víc než u He dies at the end a 4x víc než Never ever open it. Nejvíce na tomto krátkometrážním pokladu ocenuji, že se nesnaží vylekat pomocí hlasitých zvuků, ale pomocí obrazu. A když vás to dokáže vyděsit, tak to už je tedy opravdu nářez!! P.S: S kamarádkou jsme si natočili naše reakce, a to skutečně stojí za to! :D EDIT: Po měsíci se stále v noci budím a vidím TO úplně všude!! Vážně respekt, to se mi stalo naposledy v 5. třídě po dokoukání Kruhu. 100% ___K vidění zde: http://www.youtube.com/watch?v=-ZPYA6LS-ZY ___ ()

Reklama

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Od maníka, co natočil jeden z nejoriginálnějších a nejděsivějších hororových kraťasů poslední doby He Dies at the End se nedá čekat nic "dobrého.":) Damian McCarthy má svůj osobitý styl a svou představu o tom, "jak děsit" nám i nyní představuje v černobílém zpracování, kde čekáte, co na vás zase vybafne a hlavně jak to bude vypadat. Výskyt "toho" je opravdu hodně krutou lekačkou, která mi způsobila hodně zběsilý tlukot srdce a rozechvění těla na několik dalších minut. ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Představa, že mě něco odpudivého čapne za nezakrytou nohu v posteli, mne pronásleduje od dětství. Zatím se to nestalo, dávám si totiž setsakramentský pozor a spím s nohama pod matrací, není to moc pohodlné, nicméně za ty 2 hodiny klidného spánku to stojí, navíc mezi rošty se dají vyvádět různé skopičiny skryté zrakům okolí, ach.. ()

borec999 

všechny recenze uživatele

Nie až také strašidelné ako väčšina Mccarthyho kraťasov, ale aj napriek tomu je atmosféra výborná a jedna lakačka, ktorá nie je na konci filmu bola tiež relatívne prekvaipvá. Tentokrát si však štvrtú hviezdu pošetrím a budú musieť stačiť lepšie tri, keďže ak si odmyslíme Hatch ide asi o najslabší Mccarthyho počin. 65% ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama