Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ako ďaleko dokáže zájsť človek, aby si zachránil život? Jedného dňa Noah náhle upadol do kómy a keď sa prebral, našiel pri svojej posteli v nemocnici zvláštneho návštevníka s ešte zvláštnejšou ponukou. Ak zabije päž ľudí, dostane šancu usporiadať si svoj život a užívať si ho naďalej. Ak však ponuku odmietne, potom zomrie. (beso74)

(více)

Recenze (4)

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Sebecký architekt upadne do kómy, kde mu diabol oznámi, že ho nechá žiť iba ak vezme život 5 ľuďom, ktorých vyberie. Zároveň sa v druhej dejovej línii dvojica vyšetrovateľov snaží objasniť zrútenia budov, ktoré architekt navrhoval. Nevýrazná krimi duchárčina, pre mňa približne na úrovni režisérovho "Silver Falls". Má to niekoľko uchádzajúcich creepy momentov, snahu o záludný dej i prekvapenia, no ako celok to proste moc nehrá a ani nezaujme. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Tak a máme tu další sračku od Donowhoa. Od tohohle režiséra jsem viděl zatím jen Silver falls a bylo to šíleně špatný. Je zajímavý že tenhle tvůrce bere peníze na natáčení protože očividně na to nemá. Horory můžou být špatné ale zábavné a nebo můžou být špatné a nudné jako je Silver falls a i tohle. Tohle je zmatená břečka u který jsem asi tak minimálně 10x zazíval a to na tu délku která je hodně malá to stačí. Neustále se tu kecá a mele o hovně. Příběh není nijak sice špatný ale to ztvárnění je děsné. Herci jsou příšerní a kamera která aspoň u Silver fall byla dobrá je tady divně tmavá. Příšerný film o hovně. A jak já nerad zakončuju komentář se sprostým slovem. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Jasně, každý asi tuhle možnost nedostane, ale je to zajímavá sonda do lidské duše. Bohužel provedení je takové, že se snaží spojit určité filosofování s napínavým příběhem, který ale za moc nestojí. Nefunguje to jako celek, protože jednotlivé scény na sebe prostě nejsou dobře navázány. Za tu myšlenku dávám víc, než bych dal za jiný film v podobném zpracování. Ale přece jen ta premisa se mi hodně líbí. ()

Reklama

Reklama