Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vladěnije 18 - adresa domu s více byty na okraji města. Brzy zde bude okrasný park, ale zatím se v okolí rozprostírá zkáza. Proto i ceny bytů v domě stále klesají. Jsou prodávány pod speciálním charitativním programem investorů. Když je takový byt nabídnut novomanželům Světě a Maximovi, nemohou odmítnout. Kdo by nechtěl svůj vlastní prostorný byt? Brzy po kolaudaci ale začínají zjišťovat, že s novým domovem není něco v pořádku. Noví sousedé, se kterými se jim ani nedaří promluvit, se chovají jako dozorci v koncentračním táboře. Následně se zjevují noční můry a vize, které ani nevypadají jako představivost. A nejhorší je to, že se zjevují hosté - duchové, kteří jim vyprávějí, jakou strašnou smrtí v tomto domě zemřeli. Dokáží se Světa a Maxim vymanit z této děsivé pasti, nebo už je pozdě? (LIVINGDEAD)

(více)

Recenze (6)

Nivenx 

všechny recenze uživatele

Film, který by nebyl tak špatný, kdyby režisér se věnoval obsahu, hereckým výkonům a alespon drobet atmosféře. Bohužel se věnoval pouze efektům a to nestačí. ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Na první horor od režišera zatím třech hororů super, mělo to svojí dobrou atmosféru a opět výbornou hudbu no i s herci by se to dalo kdyby blondýnka nebyla tak nápadná, ale přesto spokojenost. ()

Reklama

Dellamorte

všechny recenze uživatele

Utrápený Svyato sa rozhodol ako fanúšik " AMERICAN HORROR STORY " zvýrazniť svoj talent a to ruskodajným šplechom, ktorý hyzdí akúkoľvek bázu. Náhodný párik / nahodná kúpa domu / nahodný duch / chyžná vymenená za vrátnika..náhodne nočné morky....odbytok si odhryzol aj z " RINGU" a záver(s)ečná konfrontácia pochovala už hodinu pred tým pochované. "Prosta Asylum pa rusky". (Možno moja demencia). No nehodnotím, aby som svojím hodnotením nerušila komunitu. ()

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

OBSAH: Сиреневые Холмы, Владение 18 — adresa domu s více byty na okraji města. Brzy zde bude okrasný park, ale zatím se v okolí rozprostírá zkáza. Proto i ceny bytů v domě stále klesají. Jsou prodávány pod speciálním charitativním programem investorů. Když je takový byt nabídnut novomanželům Свете a Максиму, nemohou odmítnout. Kdo by nechtěl svůj vlastní prostorný byt? Brzy po kolaudaci ale začínají zjišťovat, že s novým domovem není něco v pořádku. Noví sousedé, se kterými se jim ani nedaří promluvit, se chovají jako dozorci v koncentračním táboře. Následně se zjevují noční můry a vize, které ani nevypadají jako představivost. A nejhorší je to, že se zjevují hosté - duchové, kteří jim vyprávějí, jakou strašnou smrtí v tomto domě zemřeli. Dokáže se Светa a Максим, vymanit z této děsivé pasti, nebo už je pozdě?*****Panelák vypadal děsivě, ale jinak nuda. Žádné lekačky, bez napětí, bez krve...... ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Toto Rusom síce veľmi nevyšlo, ale nebolo to ani úplne márne. Nad vodou to drží predovšetkým pekná kamera a ústredné sympatické duo hlavných hrdinov. Ale bolo toho dosť málo, síce sa dej odohrával v zdanlivo atmosferickom prostredí, ale veľa z toho teda nevyťažili. Režisér sa totiž sústredil predovšetkým na predigitalizované prízraky či čiernu poletujúcu hmlu, ale toto teda nevydesí, ani keby sa postavil na hlavu. Snaha bola, skutek utek. Záverečné minúty boli aspoň celkom akčné, ináč sa to väčšinou ťahalo. Podobný prípad bol napríklad nie práve vydarený Hidden 3D plný lacných CGI monštier, ktorý bol však po hororovej či obsahovej stránke úplne odfláknutý. Tak možno nabudúce. (Ale jedna ľakačka tam bola, raz ma mierne trhlo. Len čo z toho). ()

Galerie (39)

Reklama

Reklama