Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Rodina Dalmainů vlastní už několik generací fabriku na výrobu látek. Paní Dalmainová je trochu zvláštní a zajímá se pouze o literaturu. Její syn Philipp by také raději obchodoval s knihami, než s látkami. Zástupce investora, Robert Grant, najal poradenskou firmu, aby udělala audit. A tím je pověřena Jenny. Nikdo jí ve fabrice rád nevidí. Všichni se bojí jejího posudku, o práci by tak přišlo mnoho lidí. Jenny je velmi precizní, prohlédne si všechny budovy. I ty, kde jeden zaměstnanec udržuje všechny vyřazené a staré stroje v čistotě a v provozu. Jenny napadne, že by firmě pomohlo změnit sortiment. V blízkosti je malá farma. Dalmainové by od nich mohli vykupovat vlnu, alpaka by mohla podnik postavit na nohy. Jenže Jenny má pocit, že Philipp nemá o záchranu firmy zájem. A má pravdu. Chystá se tajně odprodat staré tkalcovské stavy. Jenny se už po několikáté náhodně setká s jedním mužem. Večer si dají pár skleniček a ona se trochu rozpovídá o své práci a večer skončí polibkem. Druhý den je Philipp odveden policií s obviněním za pokus podvodu. A Jenny se seznámí s Robertem Grantem, který přijel bez oznámení... je to muž, s kterým strávila večer. Jenny zuří a bere to jako zneužití informací. Ale i tak se rozhodne svůj nápad zrealizovat. Přesvědčí zaměstnance a také Philippovu sestru Gwen, která má velký talent. Byla by skvělá návrhářka. A aby toho nebylo málo, přijede za ní její snoubenec, který využil jejich informací a snaží se pozemek ještě před uzavřením továrny nabídnout jednomu hotelovému řetězci. Bylo by tam skvělé golfové hřiště. Jenny si už není jistá, jestli byla svatba s ním správným rozhodnutím. Určitě ne a tak zasnoubení zruší. Pomůže s první zakázkou výroby látek a do města se už nevrátí. Zůstane tady, s Robertem... (TV Barrandov)

(více)

Recenze (6)

Martin29 odpad!

všechny recenze uživatele

Příjde mě, že Barrandov má nějakou pásovou linku na tyhle filmy a , že ti autoři sotva něco vyplodí hned to jde na Barrandově. Jinak kvalitně a herecky to je úrovni Ordinace a o ději komedie pochybuji to už spíše horor. Ale na druhou stranu kdybych byl cca 40 letá ženská bez manžela bez děcek zakomplexovaná tak by mě to možná bavilo. 5 procent za ty lamy. ()

laik_60 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zdá sa, že som objavil novú romantičku z  rodiny romantických scenárov. K rodiny Pilcherovej, Steelovej, Lindströmovej, prišla Kartie Fforde ... zdá sa, že to dobrý vietor, dejovo, kamerou, ba aj hercami, Držím palce. Isto si ešte niečo popozeram. ()

Reklama

Ashar 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

A zase jeden romantický film, který je hodnocený odpadem od lidí, kteří jej snad ani neviděli. U filmu jsem se náramně pobavil, velmi sympatické obsazení a i ten hajzlík tam byl také. Nejhezčí byly lamičky Alpaky. Samozřejmě nechyběla krásná příroda. Vzhledem ke špatnému hodnocení, jsem si dovolil trochu přifandit. ()

Galerie (17)

Reklama

Reklama