Reklama

Reklama

Devoured

Trailer

Obsahy(1)

Lourde opúšťa rodný El Salvador, aby zarobila čo najväčší obnos peňazí. Prostriedky potrebuje na operáciu pre svojho ťažko chorého syna Olivera. Po príchode do New Yorku sa zamestná ako pomocná sila v malej francúzskej reštaurácii. Nakoľko v danom podniku aj prespáva, trávi v ňom všetok svoj čas. Jedného dňa sa v Lourdynej prítomnosti začnú diať zvláštne veci. Akoby ju niečo prenasledovalo. Stala sa v minulosti v reštaurácii nejaká tragédia, alebo je pravda niekde úplne inde? (*CARNIFEX*)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (38)

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Všechno začne v momentě, kdy se pohne pytel s odpadky.... Vpodstatě artová záležitost, až na ty duchy. Větší část filmu připomene neorealistické filmy a sociální dramata. Mladá žena donekonečna uklízí v restauraci, aby vydělala peníze na synovu operaci, a divák je ubíjen stereotypem a zdánlivě monotónní prací. Vhodně zvolená hudba a slušivá kamera však vytváří neustále se stupňující neklid, který vrcholí překvapivým finále, jelikož autoři nám po celou dobu ukazují jen část skutečnosti. Nic pro milovníky akcí ani příběhů, které se kvapem ženou vpřed. p.s. Marta Milansová je velmi atraktivní a sexy, zde je však záměrně nenalíčená (kromě jednoho záběru, kde je i tak decentně), aby vypadala udřeně a nepřitažlivě. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Devoured je temná,atmosférická,krásně a stylově natočená duchařina mixovaná s PsychoThrillerem! Pomalejší rozjezd pomalu,ale jistě vyúsťuje k nervydrásajícímu finále s potěšujícím zvratem. Nečekal jsem nic a jsem překvapen a jelikož dlouho nic kvalitního a koukatelného nevyšlo tak Devoured s radostí jednu hvězdu navíc přidám. 70% ()

Reklama

Ten Druhy 

všechny recenze uživatele

Na začiatku sa mi zdalo, že je to sociálno-psychologická dráma, v ktorej sa pekná Hispánka (kto by s ňou nesympatizoval?) snaží v Amerike zarobiť peniaze na operáciu svojho syna. No ide presne o ten typ filmu: čo vidíme, nie je celá pravda, iba jej nepodstatný zlomok a ako to naozaj bolo sa dozvedáme až v krátkej záverečnej rekapitulácii. Aby takýto film fungoval mali by byť obe rozsahovo rozdielne časti rovnocenné. Tu z tej dlhšej časti vystrihali veľa zaujímavého a dramatického. Chvíľami som sa aj nudil a dopozeral to najmä zo zvedavosti. ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Po dlouhé době, jsem se tedy pustil do něčeho jako je tohle ( prý to měla být duchařina, které nemám rád ), jako duchařina to vcelku moc nebyla, ale tím líp. ( nejvíc mě nalákal poster ). Hlavní hrdinka nebyla špatná a vzhledově mi taky nevadila. Jak je již několikrát psáno 3/4 filmu se nic neděje, ale díky pěkné atmosféře a očekávání co se bude dít ( neprokoukl jsem to !! :o) ) se na to dalo dívat celkem pěkně až do konce. Lekl jsem se snad 2x a to dost ( viděno v noci ). Chtěl jsem dát 4*, ale začátek příliš utahanej a nebavilo mě se dívat na ty sekvence s děckem. Lepší 3*. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

MUSÍM VYDĚLAT DOST PENĚZ NA OPERACI. UDĚLÁM COKOLIV… /// Lourdes maká v N.Y. Když prozradím, že její rodná řeč je Španělština, zdá se bejt jasný, že nešéfuje Světový bance. Uklízí v hospodě. V noci. Kvůli prachům – pro ty míň chápavý… Ale to vlastně nevíme, páč je mrtvá. Dlouhej a minamalistickej úvod. Po půlhoďce zjišťuju, že to není úvod, ale děj. Sonda do gastarbajterský duše, která je rozbitá. Proto to psycho. Duch nebo blázen? Dlouho nechcou říct na plnou držku, jak se věci mají. Bohužel blbý je, že si to všichni myslej. A i když je konečný rozuzlení lepší celýho filmu, tak nějak mě tahle hra na čuráka nechytla. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Chci žít v USA. Až do smrti. 2.) Thx za titule ,,Viny95501“ (titulky ne moc dobrý, ale kdo nic nedělá…). /// PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE * NAPĚTÍ ** ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama