Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Morgan (Leo Minaya) je následkem úrazu, který utrpěl během jednoho cyklistického závodu, upoután na invalidní vozík. Po návratu z nemocnice se snaží vyrovnávat jak se svým tělesným handicapem, tak se svou životní situací, počínaje finančními problémy a milostným životem konče. Jednoho dne potkává v parku Deana (Jack Kesy), přičemž hned na začátku mezi oběma muži přeskočí jiskra vzájemné náklonnosti. Zatímco se počáteční přátelství rozvíjí v milostný vztah, blíží se další ročník osudného cyklistického závodu, kterého by se Morgan i přes své tělesné postižení rád zúčastnil. Jeho touha závodit a dokázat si, že je stále ve hře, rozvíří Morganův vztah k Deanovi, matce i blízké kamarádce. Nejen Morgan je postaven před volbu a uspořádání svých životních priorit. (Stanislaus)

(více)

Recenze (6)

petrsv 

všechny recenze uživatele

Love story, kde je jeden z dvojice na vozíku. Do jisté chvíle velice slibně se vyvíjející děj, který ovšem potom dostane na čumák v podobě klasicky nesmyslných klišé a umělých zápletek. Škoda. ()

jiri.twist 

všechny recenze uživatele

Ze začátku na mě film působil příliš jednoduše, prvoplánově, pak se to trošku rozjelo, souhlasím s názory, že se z tohoto tématu dalo vyčerpat mnohem víc. Ve všech čtyřech hodnoceních dávám o bod víc za to, že se film věnuje tématu mužů, co mají rádí muže a nemusím zde hodnotit film, kde je třeba jen minutová zmínka o gay strýci atd. Zpestřením byl pro mne sympatický a milý kukuč herce Leo Minayi, zatímco jeho matku "houmlesačku" s uraženým předním zubem nevím, kde vyhrabali. Celkově film hodnotím hodně kladně za téma a české titulky, díky za ně, ovšem byly slabší a někdy tak rychle problikávaly, že nebyla šance to dočíst do konce ... 7888 ()

Reklama

bllm 

všechny recenze uživatele

Tak mezi dvěma a třema, abych byla spravedlivá. Škoda, zajímavá zápletka, ale tak od dvou třetin nuda a zoufalství. Ale největší problém bych stejně viděla v hereckých výkonech, mezi hlavními hrdiny to vůbec nefunguje a nejiskří, Jack Kesy jako Dean je katastrofální, výkon Rogera Payana jako Morgena je s trochou dobré vůle průměrný. ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Průměrně natočený, průměrně napsaný a průměrně zahraný film, který nijak nepřekvapí, neurazí, avšak ani neohromí, a který vyšumí z hlavy hned další den, což je škoda, protože ten potenciál zde byl, bohužel však nebyl naplno využit. Zkrátka snímek, který vyniká zejména tím, jak je tuctový a předvídatelný. ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama