Reklama

Reklama

Street art

(TV film)
  • Německo Streetart – Die vergängliche Rebellion (více)
Trailer

Obsahy(1)

Pařížským metrem obchází podivná, až strašidelná postava. V dlouhém kabátu s kápí, v černých punčochách, černých rukavicích a neslyšných černých sametových botkách se chodbami plíží „Princezna Hidžáb“. Jde o jednoho ze současných streetartových umělců, kteří svou kariéru založili na skryté identitě (podobně jako Banksy). Zatímco tajemná princezna tvoří v přítmí a soustředí se zejména na přidělávání muslimských závojů ženám na plakátech, jiné streetové umělce lze vidět při práci na ulici. Podíváme se nejen na tvorbu ve svobodných metropolích západního světa, ale i na to, jak těžký život mají průkopníci street artu v Moskvě. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (3)

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

výborně natočený dokument, velmi dobře poodhaluje pohnutky protagonistů, ať už těch zajímavých a inteligentních, tak těch jejichž pohnutky a um jsou, mírně řečeno, diskutabilní. ()

arcticsky 

všechny recenze uživatele

Tento dokument jsem uvítal - vše co trochu oživí šedivost betonových zdí a nudnost bilboardů a reklamních vitrín byť jen na chvíli /jako v Moskvě/, je v pořádku. ()

Reklama

Galerie (9)

Reklama

Reklama