Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Úsměvná komedie o vychytralých podvodnících, kteří těží z lidské hlouposti... Každý člověk má v povaze vždycky hledat příležitosti ke zlepšení vlastního života. Ať už jde o obcházení lékařských receptů nebo o shánění výhodných bytů, mazaný podvodník si pokaždé najde způsob, jak využít lidské chamtivosti a hlouposti. O tom, kam až může taková vychytralost vést, vypráví televizní mikrokomedie s Vlastou Fialovou v hlavní roli. (Česká televize)

(více)

Recenze (11)

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Nejenže komedie není příliš zábavnou komedií, ale také je otázkou, čím chtěl autor přispět do mlýna. Bylo záměrem poukázat na to, že alternativní medicína je pitomost? Nebo snad naopak ukázat hlupáky, kteří se raději budou cpát neověřenými preparáty než věřit doktorům? Těžko říct, ale i to by se dalo udělat zábavněji. Mi jen sledujeme leckdy naivní malost lidí, kteří bezhlavě platí své sousedce, i když ta v podstatě nemá výsledky. Napálit se pak nechá i ona. A tady někoho napadne...boží mlýny? Jako komedie nic moc ()

javlapippi 

všechny recenze uživatele

Mladý nádejný doktor začína dedinskej ordinácii a okrem problémov s ubytovaním a stravou čelí aj tradičnej alias alternatívnej medicíne, čiže podvodníckej bylinkárke a naivným trotlom, ktorý jej pchajú peniaze do vrecka. Mohla z toho byť relatívne vtipná bakalárska poviedka, keby to bolo lepšie napísané a natočené alebo aspoň dobre zahrané. Škoda. ()

Reklama

D.Moore 

všechny recenze uživatele

"Kde se v lidech bere tolik špatnosti!" Ničím převratný, ale poměrně slušně napsaný a zahraný snímek na téma, jež asi nikdy nebude neaktuální. ()

LadyPupu odpad!

všechny recenze uživatele

Skutečně se nejedná o úsměvnou komedii. Je to blbost s trapnými hereckými výkony. Nenašla jsem jediný důvod proč to nehodit do odpadu. Již nikdy více! ()

Galerie (23)

Reklama

Reklama