Reklama

Reklama

Paranormal Whacktivity

všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Mladý pár se přestěhuje do nového domu a pro zpestření společných chvil si pořídí kameru. Michael je totiž věčně nadržený, ale sexy partnerka Kasey pro jeho potřeby nemá občas pochopení, a tak se díky nové hračce dočkáme několika opravdu bláznivých situací. Nejsou však v jejich domě jediní, kdo potřebuje ukojit své choutky. Společně s nimi zde totiž přebývá i něco zvrácenějšího, než jsou oni dva dohromady... (SOLOM.)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (4)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Není žádnou novinkou, že se točí nejrůznější parodie na známé filmy a to napříč všemi filmovými žánry. Většina z nich však nemá zrovna valnou kvalitu a tento film je toho (ne)zdárným příkladem. Již klasické Paranormal Activity nepokládám za bůhvíjak skvělý film a vlastně celou sérii řadím mezi podprůměrné záležitosti. Této sérii však nelze upřít to, že všechny díly vydělali nehorázný balík na naivních divácích, ale tak když se najde tolik bláznů, co do toho vrazili prachy… Tvůrci Paranormal Whacktivity se snažili diváka zaujmout především množstvím sexuálních narážek/situací, nahotou a mnohdy velice trapným humorem. Co se totiž samotného příběhu týče, tak ten byl opravdu ubohý. O tom že se příliš velkého úspěchu nedočkali, svědčí především nízké hodnocení nejen na CSFD, ale i IMDB. Takže proč se na tento film vůbec podívat? To vám vážně neřeknu, jelikož je to vyloženě ztráta času. Na polonahá děvčata se v klidu můžete podívat někde jinde a pokud toužíte po srandovní podívané, tak se raději mrkněte na Scary Movie, nebo Žhavé výstřely. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Další z řady parodií který chybí humor. Už je docela trapné jak se tvůrci neustále vezou na vlně Paranormal activity, Tvůrcům asi docházejí nápady protože tohle uplácat je fakt šílenost. Chvíli jsem myslel že to bude dobré ale jakmile jsem viděl prdel nějakého kreténa film šel do hajzlu. Už jsem z tohohle unavený, copak se nenajde žádný kvalitní remake. Strašné, debilní a trapné. ()

Reklama

majo0007 odpad!

všechny recenze uživatele

Film uplácaný z rovnakej kopy sračiek ako Hauted House, Par. Calamity alebo Par. Movie. To vážne ešte niekoho baví toto natáčať?! ()

Reklama

Reklama