Reklama

Reklama

Nina

(festivalový název)
  • Itálie Nina
Trailer

Obsahy(1)

Skvěle nasnímaná současná architektura Říma je jedním ze dvou středobodů tohoto obratně natočeného filmu. Tím druhým je mladá učitelka hudby, která tráví léto v elegantním městském bytě přátel, jimž hlídá psa, a čelí nabídkám pohledného mladého cellisty. (MFF Karlovy Vary)

Videa (1)

Trailer

Recenze (7)

Composter 

všechny recenze uživatele

Mile, okouzlujici, oku i uchu lahodici dilko s prekrasnou hrdinkou. Ovsem take tahle a mirne vyprazdnene - stejne jako mysl ustredni postavy. Idealni (navzdory rezisercinym slovum) ke snidani. Dej necekejte, spise prchavou naladu jednoho zidealizovaneho, prijemneho leta. ()

Futt 

všechny recenze uživatele

Tento snímek je podán spíše umělecky. Příběh je pouze naznačen a hlavní hrdinka je dostatečně zajímavá na to, aby udržela divákovu pozornost, pokud není příliš unaven. Největším kladem jsou dokonale čisté kompozice. Téměř každé okénko tohoto filmu by se mohlo stát skvěle vyváženou fotografií – díky tomu přináší Nina především silný vizuální zážitek, který příjemně dokresluje použitá hudba. Výsledek působí mile. ()

Reklama

jefff 

všechny recenze uživatele

Velmi milý film odehrávající se v Římě. Sice nic extra, ale pěkně se kouká nejen na Dianu Fleri, ale i na celkové pojetí filmu. Ke všemu má Nina skvělý hudební podklad. ()

aniabo 

všechny recenze uživatele

Nina je roztomilá a Luca Marinelli je extrémně sexy ital, kterej ale hraje roztomilouše s cellem. Zasadit dvě moc zajímavý (nebo záhadný) postavy do prázdného města plného uchvacující mizanscény, kterou netvoří jen prostředí, ale například i olbřímí chodící origami, to je prostě kouzelnej zážitek. Vyprávění je rámováno časově omezeným pobytem Niny, takže podivně romantickej konec po hodině a dvaceti minutách má své ospravedlnění, film a herci jsou krásní na pohled, jo a taky je dobrý mít rád zviřátka, těch je tam plno. Shrnuto a podtrženo: roztomilost, bizarnost, podivuhodnost, povrchnost, kouzelnost - taková Amélie z Monmartru chudých. ()

=woody= 

všechny recenze uživatele

Buongiorno! Po řadě krátkometrážních pokusů a různých filmových subžánrů, konečně nasbírala mladá umělkyně dostatek odvahy, inspirace, ale jak sama naznačila, hlavně peněz na realizaci celovečerního hraného debutu.. Budu se opakovat po komentářích svých předchůdců - jedná se o příjemnou letní procházku po liduprázdné metropoli, která nikam nespěchá a neslibuje více, než může nabídnout. Kdyby se o tom ve filmu nemluvilo, jen těžko poznáte, že se odehrává v Římě. Autorka zúročila studia architektury a představila "Věčné město" v novém světle - veliké plus! Mějte se filmově, Woo. ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama