Reklama

Reklama

Čas dospět

  • Belgie Little Glory
všechny plakáty
Trailer

Shawnovi je devatenáct a po náhlé smrti rodičů se snaží postarat o svou devítiletou sestru Julii, aby mohl profitovat z pojistky po otci. Shawn záhy zjišťuje, co to znamená být starším bratrem, a je donucen velmi rychle dospět. Devatenáctiletý Shawn chce za každou cenu všem dokázat, že se zvládne postarat o svou devítiletou sestru Julii. Poté, co se ze sourozenců stanou znenadání sirotci, nemá Shawn díky náhlým starostem ani čas truchlit. Naproti tomu rovnýma nohama skočí do světa dospělých. A zjišťuje, že jsou stejně zmatení, slabí, ustrašení a neschopní postarat se o druhé, jako on sám. Shawn musí rychle dospět a dostát poslání staršího bratra. (Cinemax)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (2)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Belgický film, na kterém belgického není fakticky nic. On totiž hned od začátku rozjede vcelku vydařený americký drama s americkými herci a z evidentně amerického prostředí. Každopádně v rámci svého sociálně a realisticky laděného příběhu může děkovat právě režisérovi, protože do filmu dodal poctivý kus evropského dramatického okénka, čímž filmu přidal osobitost, pro kterou evropská dramata mám tak rád. Na rozdíl od amerických nezávislých dramat, u kterých si nikdy nevím, co si myslet. Čas dospět je tak americkým příběhem v evropském podání, což se nevylučuje. Naopak. ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Portrét bláhového teenagera, kterého okolnosti donutí rychle dospět. 1) 18letý navzdory věku velmi zkušený herec Kanaďan Cameron Bright (hlavní role teenagera Shawna) je zajímavý. 2) Pěkné jsou i songy. ()

Reklama

Galerie (28)

Reklama

Reklama