Reklama

Reklama

Recenze (7)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Velká mořská monstra, do toho japonští kuchaři se svými nástroji, to je prostě něco, co se musí vidět. Je škoda, že je to jen krátký film. Doufám, že se tvůrcům skutečně podaří vytvořit snímek, který by měl celovečerní délku, moc jim to přeju, i když je jasné, že tohle bude jenom pro omezenou skupinu lidí. Mohlo by to ale být parádní. ()

Doudis19 

všechny recenze uživatele

Fiktivní prodloužený trailer na komediálně laděný monster horor. Jak už dnes bývá zvykem, jedná se o snahu sebevědomého tvůrce na malém prostoru představit svoje schopnosti a pokud možno zaujmout, co možná nejvlivnějšího investora. Monster Roll nezaujme příběhem ani myšlenkou, ale na šestiminutový kraťas povedenými efekty, neotřelými hrdiny a příjemným parodickým nádechem. ()

Danny F. 

všechny recenze uživatele

Invaze Big mořských potvor, které vypadali velice dobře na to a by mohlo jít o celovečerní film. Animace ujde a mile mě toto dílko překvapilo. 75% ()

SpaceOdyseus 

všechny recenze uživatele

Mohl by z toho byt fajn celovecerak. Takto na plose par minut to pusobi spis jako navnadeni na neco vetsiho. Ale i tak se sem podarilo propasovat cerny humor i nejake to poselstvi. ()

J*A*M*A*L 

všechny recenze uživatele

Kdyby se díky tomuto videu natočil celovečerák, tak na něj asi určitě vyrazím do kina. Ne nadarmo mi to totiž připomínalo trailer, který se mi jinak moc líbil. ()

Reklama

Reklama