Reklama

Reklama

Pár nenormálních aktivit

  • USA A Haunted House (více)
Trailer 1

Když se konečně Malcolm rozhodně pověsit staromládenectví na hřebík a dovolí své přítelkyni, aby se k němu nastěhovala, netuší, kdo přivandruje s ní. Po pár podivných událostech se Malcolm s Keishou rozhodnou podivné aktivity natočit a zjistí, že Keishu posedl šílený duch. Malcolm povolá na pomoc kněze, aby ducha z Keishy vyhnal a zachránil tak jejich vztah a především Malcolmův sexuální život… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (5)

Trailer 1

Recenze (392)

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Bisexuální ektoplazma, teplý senzibil a vymítač na koksu? Hodně nemorálních aktivit přijatých mnou spíše pasivně. Wayansovic rukopis totiž trošku začíná připomínat jakýsi fekální, sexistický, vyhulený kolovrátek a ač za to možná skončím jako bílá šlapka na Mandingo party, Cedricovi by už měl někdo říct, že je všechno, ale rozhodně ne Entertainer.. Sice ta scéna byla trapná, jak předčasná ejakulace na recepci kliniky reprodukční medicíny, ale vůbec bych se teď nedivil, kdyby Marlona sbalila na nějakém večírku fanynka a řekla mu, ať s ní dělá všechno, co dělal s tím plyšákem.. ()

dex2man 

všechny recenze uživatele

Proč mám ten pocit, že se každým rokem v parodiích snižuje počet povedených vtipů a popkulturních narážek na úkor trapáren a neopodstatněných vulgarismů? Kde jsou ty časy, kdy i ten fekální humor dokázal být trefný? A že to zrovna Marlon v dobách Scary Movie a Nevyhrožuj uměl…ale abych nekřivdil, pár záblesků se najde: scéna s otáčející kamerou a mexickou služkou v „prázdném“ domě, venčení mrtvého čokla, drsný gangsteři na útěku… Bohužel většina času je zabitá Marlonovým šaškováním před kamerou, kdy se bavil jen on a jeho kámoši za kamerou, viz.nekonečná útrpná šukačka s plyšákem…škoda, že chybělo víc nápadů. ()

Reklama

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Na negry dobrý. Je to taková parodie momentů z Paranormal Activity, které byly vtipné už sami o sobě. Tady to teda černoušci ještě zdůraznili. Chtělo by se říci, že vytvořili i zábavu pro hloupé. Prostě klasický černošský humor. Marlon Wayans je skutečně kvalitní herec a konečně to mohl taky předvést. I u takhle pokleslé zábavy se dá zasmát. Mně se to podařilo mnohokrát. Už jste to určitě také několikrát zažili. Někdy humor klesne tak nízko a do takové stupidity, že se nelze nesmát. Vedlejší postavy nemají chybu. Kdo si dovede dělat větší srandu z černých než černí. Za sebe dávám slabší 3*. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Paranormal Activity je film přímo stvořený pro zparodování, ale tady se to fakt moc nepovedlo. Nedával bych to tolik za vinu tomu jednoduchému sexuálnímu a fekálnímu (ačkoli ten mi tu vadil docela dost) humoru, v Scary Movie je taky a v prvních třech dílech přesto je podán funkčně a vtipně. Jenže tady to prostě nefunguje a je to nuda. Pár vtipných scén + jedna geniální (ta, jak ignorují padající nádobí) v tom sice je, ale pořád je to málo na to, aby to ten film zachránilo. Navíc většina scén mi přišla spíš trapná než vtipná. Dvojku někdy asi zkusím, když má být podle všeho lepší, ale nadějí do ní stejně moc nevkládám... 2* ()

dom156 

všechny recenze uživatele

Klasický truc podnik. Když pana Wayans nedali do Scary movie 4 a 5, tak proč ne, udělám si vlastní film a taky to tak dopadlo. Tuctovej film, kde jeden lepší a i vtipný moment zabije tuna hovadin a nesmyslů. U parodie mám pocit, že bych se měl řezat smíchy a ne nechápavě kroutit hlavou. Jen upozorním že sérii Scary movie mám rád a je to jeden z nejlepších parodií za poslední léta, ale s tímhle to nemá cenu ani srovnávat, to je jako kdybych srovnával ferari s favoritem. Jo a scéna kde již zmíněný herec předvádí soulož s plyšáky je trapná až na půdu a po shlédnutí této scény, jsem měl chuť celý film vypnout. Jasnej propadák. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (10)

  • V októbri 2016 sa podľa webu PrettyFamous umiestnil film na 36. priečke v rebríčku "Najhoršie horory všetkých čias". (Zdroj: ČSFD)
  • Kisha (Essence Atkins) používá parfém s názvem "Entita", čímž odkazuje na film Paranormal Entity (2009). (Lajty)
  • Film prišiel do amerických kín 11. 1. 2013, čo bol pôvodný dátum premiéry konkurenčného snímku Scary Movie 5 (2013) ešte pred tým, ako ho presunuli na 12. 4. 2013. (S3MIR)

Reklama

Reklama