Reklama

Reklama

Pár nenormálních aktivit

  • USA A Haunted House (více)
Trailer 1

Když se konečně Malcolm rozhodně pověsit staromládenectví na hřebík a dovolí své přítelkyni, aby se k němu nastěhovala, netuší, kdo přivandruje s ní. Po pár podivných událostech se Malcolm s Keishou rozhodnou podivné aktivity natočit a zjistí, že Keishu posedl šílený duch. Malcolm povolá na pomoc kněze, aby ducha z Keishy vyhnal a zachránil tak jejich vztah a především Malcolmův sexuální život… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (5)

Trailer 1

Recenze (393)

FFilipCZ 

všechny recenze uživatele

V podstatě úplně stejná stupidita jako snímek , který byl základem této parodie. Akorát s tím rozdílem, že když se smějete u tohohle, má to své opodstatnění a není to divné, protože je to komedie (proto také přidám ještě jednu hvězdu). Ale když jste se smáli u PA, bylo to kvůli trapnosti snímku. ()

Wiikii 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je pravé Scary Movie 5 !!! Opravdu jsem se většinu filmu smál, byly tam sice i momenty co moc vtipný nebyly, spíše mě u nich bylo až trapně, ale "pár nenormálních aktivit" stojí za to zhlédnout, když znáte ty filmy co paroduje(je jich víc než jen Paranormal Activity ) + je to v určitých scénkách i nechutné, ale kdo je zvyklý třeba na south park tak v tomhle dokáže vše dobře skloubit a zasmát se... HODNOCENÍ: 70% (4*) ()

Reklama

Nach 

všechny recenze uživatele

Jediné plus a jedinou hvězdu tomuto snímku udělím proto, že ukazuje, jak stupidní je vlastně Paranormal Activity série. Tohle však jde ještě dál. Ano, občas jsem se uchechtl, ale z devadesáti devíti procent se i tak jedná o snímek, u kterého nostalgicky budu vzpomínat na první dva Scary Movie než na tuto nenormální vol...inu. 20% ()

dex2man 

všechny recenze uživatele

Proč mám ten pocit, že se každým rokem v parodiích snižuje počet povedených vtipů a popkulturních narážek na úkor trapáren a neopodstatněných vulgarismů? Kde jsou ty časy, kdy i ten fekální humor dokázal být trefný? A že to zrovna Marlon v dobách Scary Movie a Nevyhrožuj uměl…ale abych nekřivdil, pár záblesků se najde: scéna s otáčející kamerou a mexickou služkou v „prázdném“ domě, venčení mrtvého čokla, drsný gangsteři na útěku… Bohužel většina času je zabitá Marlonovým šaškováním před kamerou, kdy se bavil jen on a jeho kámoši za kamerou, viz.nekonečná útrpná šukačka s plyšákem…škoda, že chybělo víc nápadů. ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Děsná hovadina, asi na stejné úrovni jako 30 Nights of Paranormal bla bla bla... Každopádně mě to chytlo ve správné náladě a tak jsem se několikrát i z plna hrdla zasmála nad de facto úplně debilními vtípky a i když mi i těch osmdesát minut přišlo dost zdlouhavých, furt jsem se bavila víc, než u všech pokračování parodovaného materiálu. Nejlepší scénka - ať si tu duch tříská, čím chce, my si čteme noviny :-) 50% ()

Galerie (42)

Zajímavosti (10)

  • Ve filmu je 2x noc číslo 11. (LERw!g)
  • V októbri 2016 sa podľa webu PrettyFamous umiestnil film na 36. priečke v rebríčku "Najhoršie horory všetkých čias". (Zdroj: ČSFD)
  • V Malcolmově (Marlon Wayans)domě je možné vidět hned několikrát plakát ke hře "Saints Row: The Third". (Korbitch)

Reklama

Reklama