Reklama

Reklama

Pár nenormálních aktivit

  • USA A Haunted House (více)
Trailer 1

Když se konečně Malcolm rozhodně pověsit staromládenectví na hřebík a dovolí své přítelkyni, aby se k němu nastěhovala, netuší, kdo přivandruje s ní. Po pár podivných událostech se Malcolm s Keishou rozhodnou podivné aktivity natočit a zjistí, že Keishu posedl šílený duch. Malcolm povolá na pomoc kněze, aby ducha z Keishy vyhnal a zachránil tak jejich vztah a především Malcolmův sexuální život… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (5)

Trailer 1

Recenze (394)

karlik4801 

všechny recenze uživatele

Pár vtipů tipu komedie s Adamem Sandlerem, ale taky jde vidět debilita tipu Scary Movie. U pár scének jsem se opravdu pobavil, protože Pár nenormálních aktivit útočí na lidi, kteří se smějí každé debilitě. Marlon Wayans nestárne, stále je to sympaťák a film akorát vylepšuje. A Chip je skvělá postava. ()

maverick10 odpad!

všechny recenze uživatele

Americane jiz ztratili schopnost zapinat vypinac sve mozkovny, ktera se uz tak dost smrstuje a stale se placaji do kolen, kdyz se cernoch vysere v obyvaku na zem, kdyz si prdne pod perinou, nebo kdyz onoho fekalniho cernocha osuka duch. Sex a fekalie je stale druh humoru, u ktereho se bavi cela americka rodinka, ktera stihla poblaznit uz pulku Evropy. Zajimave na tom ovsem je, ze kdyz se takova vec stane i lidem v jejich okoli, ktere ani neznaji, nikdo se tomu nezasmeje a vsichni se pohorsi! A ja se ptam, kde se Vam to kurva pomotalo? ()

Reklama

petero 

všechny recenze uživatele

Scary Movie sériu mám rád a niečo podobné som očakával aj od A Haunted House ale paródia na sériu Paranormal Activity skrátka nedisponuje možnosťou sa odviazať až tak aby nebola len nezáživným blbnutím Marlona Wayansa s kamošmi v jednom dome s podpriemernými trademarkami ako sú prdenie pod perinou, srandovanie s vyčíňajúcim duchom v nahúlenom stave či fuckovanie vyhaňačov diabla. I keď sa snaží celkom dobre parodovať aj samotný found footage štýl, najzábavnejšie pôsobila scénka nakladačky plyšáka, proste nič čo by stálo za zmienku. ()

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Pokud je vám jméno Marlona Wayanse podezřelé, tak asi víte, s čím tady máte tu čest. On je prostě blázen, neštítí se vůbec ničeho a přestože někdy (často) jeho fórky přecházejí v ryzí trapnost, nelze mu upřít, že vás minimálně párkrát fakt rozesměje, pokud vám teda nevadí “trochu“ toho fekálního, přisprostlého a vůbec vidláckého humoru. Haunted House pokračuje v nastoleném trendu, přesto jsem se musel zase gebit jako blázen a to hlavně v první, našláplé polovině. V té druhé tempo a kadence hlášek sice mírně opadne a konec tak budí dojem natahovaného, ale v rámci současných parodií je to pořád nadprůměr. Přesně takhle mělo vypadat páté Scary Movie. A když už píšu o Scary Movie, tak Haunted House je Wayansovou nejlepší parodií od dob právě první části této série. Ono vůbec Haunted House působí, jako kdyby bylo natočené někdy kolem roku 2000, absentující na všechny soudobé popkulturní odkazy- což jen a jen kvituju. Marlon nezklamal, člověk se tlemí už jen při pohledu na jeho ksicht :-) A přiteplenej senzibil je neskutečnej ďábel :D ()

Slartibarkfast 

všechny recenze uživatele

U nenormálních aktivit se není moc čemu smát. Pokus o navázání na Scary Movie sérii, která už sama o sobě silně ztrácela dech od třetího dílu, se zle nevydařil. Parodovaný film je nehorázná hovadina a toto není výjimka. Jediná skutečně skvělá scéna, která mi utkvěla v paměti, a které jsem se nehorázně smál, byla ranní snídaně s duchem v kuchyni. Pokud máte slabost pro takovýto druh fekálního humoru, pak budete jistě jásat, ale mému vkusu je to na hony vzdáleno. 35% ()

Galerie (42)

Zajímavosti (10)

  • Při závěrečných titulcích může divák zhlédnout ještě pár bonusových scén z natáčení. (Skarface)
  • V októbri 2016 sa podľa webu PrettyFamous umiestnil film na 36. priečke v rebríčku "Najhoršie horory všetkých čias". (Zdroj: ČSFD)

Reklama

Reklama