Reklama

Reklama

Pár nenormálních aktivit

  • USA A Haunted House (více)
Trailer 1

Když se konečně Malcolm rozhodně pověsit staromládenectví na hřebík a dovolí své přítelkyni, aby se k němu nastěhovala, netuší, kdo přivandruje s ní. Po pár podivných událostech se Malcolm s Keishou rozhodnou podivné aktivity natočit a zjistí, že Keishu posedl šílený duch. Malcolm povolá na pomoc kněze, aby ducha z Keishy vyhnal a zachránil tak jejich vztah a především Malcolmův sexuální život… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (5)

Trailer 1

Recenze (393)

BROKEN_ 

všechny recenze uživatele

Myslel jsem si, že se pobavím, místo toho přišel trapný humor a k tomu všemu obří nuda. Marlon Wayans je největší pozér jakého jsem kdy viděl. Jediný co funguje, jsou možná nějaké jednotlivé vtipné scény, ale jako celek, to vážně ne. Ano já vím, je to parodie, ale na mě to bylo dost ubohý. Dvojce dám šanci, jelikož jsem viděl nějaké scény, které mě hodně pobavili, tak uvidíme, snad to to nebude taková nuda jako jednička. ()

campix 

všechny recenze uživatele

Na podobných parodiích si občas ujíždím. Série Scary Movie je pro mě téměř kultem (alespoň první tři díly) a tak mě potěší každá alespoň v rámci mezí povedená parodie, a že těch v poslední době opravdu moc nebylo. A Haunted Hause splňuje několik klasifikací povedené parodie - stopáž je rozhodně snesitelná, dávkování vtipů je smrtelné, proto že nějaký prostě povést musí a také ikonická hlavní postava, která film dokáže utáhnout a tou Marlon Wayans rozhodně je. Kvalitou film rozhodně neohromí, ale já se bavil a povedené vtípky vyvažují ty špatné. Dobrá parodie Paranormal Activity, ale další projekci už vynechám. ()

Reklama

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Marlon je bez svých bratrů o něco slabší a je vidět, že ani režisér začátečník přesně nevěděl co dělá, jelikož film nedokáže opět působit uceleným dojmem.Spousta vtipů je postavená převážně na sexistických hláškách, situacích a scénách, z nichž je bohužel valná hromadá buď trapná, nebo jen prostě nevtipná.Spoousta zbytečných scén, na první pohled křečovitý humor i projev herců.Hodně těžce se na film kouká i z důvodu obsazení nesympatické Essnece Atkins.Jenže Wayanse je pořád Wayense a spousta, jako až nečekaně velká spousta scén dokáže zasadit smrtící ránu a já si matně vzomínám, kdy jsem naposled takhle prskal smíchem u americké komedie, která se snaží něco parodovat.Jasně, časy prvního Scary Movie jsou pryč, Haunted House nedokáže držet pohromadě jako plnohodnotný nářezový fekál, je tam spousta křeče, ale když přežijete rozpačitý začátek, který kurví h¨lavně scéna se psem a občas prostě přežijete nějakou tu nudnější pasáž, dostanete naloženo opravdu pěknou řádku neuvěřitelně debilních situací, které vás prostě roztleměj jako kdysi, když nám bylo 15. a zhulený sme v kině sjižděli Scary Movie.Marlon je neskutečnej komik, hlavně jeho obličejová mimika a neskutečný talent přednášet vostré hlášky, dělají z filmu docela povedený zářez do americké fekální produkce a když si k tomu přičtete, že se jim povedlo do filmu narvat víc děsivejch a lekacích scén než tvůrcům Paranormal Activity 2 a 4, můžu s úplnym klidem dát silné 3* a říct, že jsem se sice místy ošíval, ale něco sem se natlemil! 59%.Co na to páté Scary movie? You crazy biitch!!!!! :) ()

Slartibarkfast 

všechny recenze uživatele

U nenormálních aktivit se není moc čemu smát. Pokus o navázání na Scary Movie sérii, která už sama o sobě silně ztrácela dech od třetího dílu, se zle nevydařil. Parodovaný film je nehorázná hovadina a toto není výjimka. Jediná skutečně skvělá scéna, která mi utkvěla v paměti, a které jsem se nehorázně smál, byla ranní snídaně s duchem v kuchyni. Pokud máte slabost pro takovýto druh fekálního humoru, pak budete jistě jásat, ale mému vkusu je to na hony vzdáleno. 35% ()

dex2man 

všechny recenze uživatele

Proč mám ten pocit, že se každým rokem v parodiích snižuje počet povedených vtipů a popkulturních narážek na úkor trapáren a neopodstatněných vulgarismů? Kde jsou ty časy, kdy i ten fekální humor dokázal být trefný? A že to zrovna Marlon v dobách Scary Movie a Nevyhrožuj uměl…ale abych nekřivdil, pár záblesků se najde: scéna s otáčející kamerou a mexickou služkou v „prázdném“ domě, venčení mrtvého čokla, drsný gangsteři na útěku… Bohužel většina času je zabitá Marlonovým šaškováním před kamerou, kdy se bavil jen on a jeho kámoši za kamerou, viz.nekonečná útrpná šukačka s plyšákem…škoda, že chybělo víc nápadů. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (10)

  • Film vznikl díky tomu, že Marlona Wayanse producenti neobsadili do nových dílu filmové série Scary Movie. Herec tak začal pracovat na tomto snímku. (Dlee)
  • V Malcolmově (Marlon Wayans)domě je možné vidět hned několikrát plakát ke hře "Saints Row: The Third". (Korbitch)
  • Kisha (Essence Atkins) používá parfém s názvem "Entita", čímž odkazuje na film Paranormal Entity (2009). (Lajty)

Reklama

Reklama