Reklama

Reklama

Zombey

Krátkometrážní / Komedie / Horor
Velká Británie, 2011, 44 min

Režie:

Jack De La Mare

Scénář:

Jack De La Mare

Kamera:

Jack De La Mare

Obsahy(1)

Skupina britských teenagerů se uprostřed zombie apokalypsy pokusí najít záchranu v místní škole. Ale velmi záhy si uvědomí svou chybu, že ani zde nemůžou být před nimi v bezpečí. Nezbývá jim nic jiného než vzít co je po ruce a začít bojovat o holé přežití. (SOLOM.)

Recenze (4)

SOLOM. odpad!

všechny recenze uživatele

No jsem zase narazil na pěknou ptákovinu. Většina středometrážních snímků má alespoň malou úroveň kvality, ale o tomto „veledíle“ se to tedy říct nedá. A to neříkám jen proto, že zde figurují mí neoblíbení zombíci. Šel jsem do toho s vědomím, co mě asi čeká, ale takovou přehlídku amatérského nevkusu a suchého humoru (který ovšem sami aktéři asi považovali za parádní zábavu) jsem tedy opravdu nepředpokládal. Zabíjet zombíky gumovými globusy a volejbalovými míči??? Taky si tvůrci mohli dát pozor na to, aby se jim v záběrech neukazovali projíždějící auta ze silnice (když už tedy mělo jít o vyhubení lidí…). Vím, jde o amatérský film, ale já jsem na podobné detaily a nelogické kopance pedant. Jde o vyloženou ztrátu času a doporučovat vám to určitě nebudu. Tudíž musím souhlasit s převyšujícím odpadním hodnocením. ()

corpsy odpad!

všechny recenze uživatele

Podporené umeleckou komisiou? Pre jej dobré meno by sa tento blud mal zničiť. Vrcholné dielo trápnych hlášok, hereckých výkonov a...a vlastne všetkého. ()

mosnak odpad!

všechny recenze uživatele

.....aaaa trapnometr stoupá do závratných výšin :-D tohle se opravdu jen tak nevidí! 0% je ještě dost :-D ()

Reklama

Reklama