Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Otec Arturo je trochu drsný a nekompromisný kňaz v malom kostolíku na predmestí. Jendého dňa prichádza do kostola mladý Francesco s tehotnou snúbenicou Matildou hľadať ubytovanie. Problém je v tom, že Francesco je Arturov syn a kňaza stálo nemálo síl utajiť to pred biskupom. Francesco však náhle zmizne a Arturo s Matildou s hrôzou zistia, že sa zaplietol do obchodu s drogami. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (3)

dopitak 

všechny recenze uživatele

Hloupoučký film, u kterého se dokonce ani nedokážu rozhodnout, jestli ho čeští dabéři vylepšili, anebo totálně zazdili. Problém tkví hlavně v tom, že se opravdu není čemu smát. (V českém znění hráli: Zdeněk Dvořák, Jan Kolařík, Veronika Veselá, Jiří Brož, Tomáš Sagher, Vladimír Hauser, Zdeněk Junák a další. Dále spolupracovali: Překlad: Pavel Tomášek Dialogy: Radka Přibyslavská Produkce: Eva Stožická Zvuk: Michal Zatloukal Režie: Jiří Kubík Vyrobila firma DAVAY 1997) ()

5tipes 

všechny recenze uživatele

Pozzetto je vždy lepší ve filmech, které nerežíruje. A to je i tento případ. Pár úsměvných míst tam najdete, ale je to přežitá komedie, doznívající slávy tohoto kdysi skvělého herce a komika... ()

Reklama

Reklama