Reklama

Reklama

Son of Sardaar

  • Indie सोन ऑफ सरदार
Trailer 1

VOD (1)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (4)

atiratha 

všechny recenze uživatele

Klasická letní oddechovka. Pobaví, ale v paměti dlouho nezůstane. Schématická komediální zápletka a zábavné akční scény. ()

Andrea1717 

všechny recenze uživatele

Veľmi pekný film s peknou hudbou a dobrým obsadením, Salmana nepočítam, ten tam bol len pre meno v titulkoch :-) Ale Ajay, Sinakshi a Juhi boli skvelí. Príbeh Rómea a Júlie po pundžábsky len s iným koncom. Farebné, utancované a uspievané to sú moje najobľúbenejšie filmy. ()

Reklama

mondavi 

všechny recenze uživatele

Po shlédnutí akčních snímků Singham, Rowdy Rathore a Dabangg, jsem se těšil, že Son of Sardaar bude sice malinko odlišnější, ale o akci nebude nouze. Film má pomalé tempo, některé scény jsou hloupé, ikdyž vezmu v potaz " Bollywood". Takže shrnuto, podtrženo - 2 dobré akční scény s pár neotřelými nápady a pár chytlavých písniček se sympatickými herci. Nicméně jsem se nudil a film bych nedoporučil. ()

Niktorius 

všechny recenze uživatele

Je mi to líto, ale film který lákal na šílenou zábavu a spoustu komiksově pojaté akce, je ve výsledku šílená nuda, která má nulovou dynamiku a není schopna pořádně prodat jediný gag. Byl jsem z toho tak otrávený, že jsem si neužil ani těch pár skvělých nápadů v bitkařských scénách. ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama