Reklama

Reklama

Miliardář Ricky je na pokraji bankrotu a chce skoncovat se životem. Při pokusu o oběšení na skládce odpadu ho náhodně zachrání „vandrák“ Barabáš. Ricky ho vezme k sobě domů, a tak začíná dobrodružství dvou lidí z úplně opačných sociálních vrstev. Barabáš pomůže dát Rickymu život do kupy a přijít na to co, nebo spíše kdo, stojí za největšími neúspěchy v jeho životě.... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (6)

peeko 

všechny recenze uživatele

Chcete-li spáchat sebevraždu, dívejte se na ten to film od desáté minuty, páč byste zlíhali, jako tutento bankrotující miliardář. Ten naivka se chtěl oběsit na veřejně přístupném místě, a to prosím na Apeninském poloostově! Té holínce, co chce už pěkně dlouho kopnout Sicilii i s mafií za Gibraltar. Ale k věci. Všude je to prostě samej Ital, páč jich je tam logicky víc, než třeba Norků. A takovej Ital, ikdyž je to mrška lenivá a celkem lajdácká, ale za to temperamentní, se k tomu připlete a jen všecky nasere. Ne tak onoho skoro nemiliardáře. Spolu se vydají na odysseu jeho mrzkým životem zbohatlíka, aby posléze, vzápětí a vlastně pořád zjišťovali, že peníze jsou až na prvním místě a lidi jsou svině a tak vůbec. Fšak víte, jak to ve světě dospělých chodí. Nebylo mi pomoci a skoro celý film jsem myslel na tutento film http://www.csfd.cz/film/5590-zamena/ Estli někdo uhádne proč, ráčej mi dát vědět. Jináč fajná italská oddechovka írly ejtýs. Jen jsem měl neustále zmatky ze statisíců a miliónů lir, kterými se celý film všichni oháněli. Přeci jen je to nějaký pátek a kurzovní lístek s těmito údaji jsem neuměl použít ani v době, kdy byl aktuální. Howg ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Tento film neuvěřitelně zestárnul. Byť natočen už začátkem devadesátých let, vyznívá jako z let osmdesátých. Humor se zcela vytratil a i když se snaží diváka pobavit seč může, každou minutou dokazuje, že mu dochází síly. Vyprávění příběhu však je plynulé a bez sebemenšího zažzkobrtnutí, takže jako odpočinkový film na nedělní odpoledne neurazí. Opravdu lehká komedie která sice nepobaví, ale nějaký kulturní prožitek zanechá. ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"Hele, nepodrbal byste mě na koulích ?? S kapačkou si tam nedosáhnu ??" - "Jestli chceš podrbat na koulích, tak to si klidně zhebni !!" ;) ()

Dale 

všechny recenze uživatele

Christian De Sica síce podedil po otcovi vzhľad, no talent či herecký alebo režisérsky asi nie. Toto sa nevydarilo. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama