Reklama

Reklama

Monster High: Příšerky přicházejí

(TV film)
  • USA Monster High: Ghouls Rule!
Trailer

Obsahy(1)

Monster High: Příšerky přicházejí přicházejí odhaluje dávný spor mezi příšerkami a těmi “normálními” lidmi. Po dlouhá léta žili studenti školy Monster High v přesvědčení, že se o halloweenské noci nevychází z domu, aby se předešlo všem možným problémům. Ale Frankie a její kamarádky mají pro strach uděláno, obzvláště poté co zjistí, že příšerky kdysi s oblibou slavily tuhle sváteční noc společně s lidmi! Proto se rozhodnou vrátit staré dobré časy a celou noc naplní oslavou své jedinečnosti pod heslem: “Buď svá. Buď jedinečná. I když jsi jiná! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (9)

Carol Pifková 

všechny recenze uživatele

Tieto 3D animácie sú vo všetkých MH filmoch fakt hrozné. Ale ten ich štýl obliekania mám jednoducho rada. I keď príbehy nie sú nič moc tak nájdu sa aj tie svetlé výnimky. Tento film však tou výnimkou nie je a i keď mám rada Halloween tak príbeh bol dosť nudný. Je však fajn, že v každom filme majú hlavnú úlohu vždy iné postavy a aspoň sa nemusíte stále pozerať na tú istú päticu postáv, ktorá by časom určite veľmi nudila. ()

BLEEDER 

všechny recenze uživatele

Monster High: Príšerky prichádzajú. Šiesty Monster High film má mnoho veľmi dobrých nápadov, no zlé prevedenie. Tento film je prvý, ktorý má stopáž väčšiu ako 1 hodina. Aj tak je ale cítiť, že mu úplne stopáž nestačí. Je to cítiť najmä prvých 15 minút, kedy všetko plynie strašne rýchlo a poriadne nestíhate vnímať, čo sa deje. Príbeh je napísaný dobre, je plný rozuzlení a na to, že je to film pre deti, je dej celkom komplikovaný. Koniec a samotné finále je za mňa vynikajúce. Tento film je jeden z tých "temnejších" filmov Monster High a je to veľmi cítiť na jeho atmosfére, ktorá sa Vám miestami zahryzáva pod kožu. Je škoda, že sa začiatok filmu nepodaril tak, ako jeho záver. Kvôli zlému a rýchlemu začiatku sa nebudete môcť takmer až do konca filmu vžiť do deja. Nové postavy sú super, ale je škoda, že ich už v ďalších MH filmoch neuvidíme. Príšerky prichádzajú nie sú zlé... iba nedomyslené a zle spracované. Mohlo to byť lepšie... 6,5/10 ()

Reklama

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Přemalovaný čičiny v minisukních a vysokejch kozačkách a vysvalený frajeři s piercingy a tetováními přes půl těla, to mají ty naše děťátka v moderních pohádkách pěkné vzory :-) Dalo se vydržet, ikdyž dějově mi pohádka přišla fakt jen pro ty nejmenší. Spíš mi přišlo, že si Monster High vzaly na starost stylisti než scénáristi. 40% ()

Prometheus69 

všechny recenze uživatele

XDDDDDDDDDDDDDD.... Konečně Jeden hlas.... něco změnil. Zázrak. Sice to byla pořádná ujetina. Ale 16% si to snad ani nezasloží.... bože, vždyť je to kreslené a pro holky? Co by jste chtěli? O_O To už mi víc přijdou ujetý poníci.... a Barbíny. Na tohle se dá aspoň koukat. Tak mrkat.... tak aspoň polospánkovat. B) ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

#6. Monster High film je výborná halloweenská podívaná. Naše partička se dozví o tajné místnosti v katakombách pod školou a pomůže narovnat vztahy mezi monstry a lidmi ve sdíleném městě Salemu. Některé ty události jsou jako vystřižené z různých Vřískotů říznutých Addamsovou rodinou a spol. a funguje to na pohodu. Na závěr samozřejmě hlavní partička předvede několik nových monstrózně báječných modelů. Moje oblíbené vedlejší postavy bohužel ale jen přizvukují. ()

Zajímavosti (1)

  • Při celém závěrečném tanci v sále Halloweenu je Andy až do konce filmu ve své zvětšené podobě, až na krátkou chvíli, kdy kamera zabere monstra tančící na schodech, kde mezi nimi tančí Andy ve své běžné zmenšené podobě. (lil7minmin)

Reklama

Reklama