Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Alice Lantins ve svých šestatřiceti letech dosáhla ve své profesní kariéře vše, co si přála. Zbývá jí jen krůček ke splnění velkého snu - stát se šefredaktorkou magazínu "Rebelle". Její pracovní úspěchy však zcela odsunuly do pozadí život soukromý, přestože je Alice kolegy vnímána jako atraktivní žena. Její zdrženlivost a odstup ve vztahu k mužům se může stát velkou překážkou k zisku prestižního místa. Do Alicina život náhle vstoupí dvacetiletý mladík Balthazar, stane se právě on tím trumfem pro Alice a její povýšení? (claudel)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (2)

Thomick 

všechny recenze uživatele

Brutálně ohraný, všecko ... s tim se člověk při procházení francouzský tvorby mockrát nepotká. Dějová konstrukce nepřichází s pražádnou novinkou, spíš je na mnoha místech rovnou dost kostrbatá, a těch pár správně ujetých drobků to opravdu nezachraňuje. Jedinej přínos 20 ans d'écart tak nakonec - doufám! - bude tkvět v tom, že si Virginie před vpádem do Hollywoodu trošku procvičila angličtinu.. :)) ona se pro něj totiž normálně narodila; a nenarážim přitom jen na ten dokonalej dekolt *blush* ... ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Možno, že sa to na prvý pohľad zdá na jednoduchý príbeh, ale ono v podstate rozoberá niekoľko zaujímavých „vecí“, ktoré sú veľmi aktuálne v našom modernom živote. Či je už to vekový rozdiel medzi „zamilovanými“, alebo ochota spraviť všetko za to, aby sme udržali svoju prácu. Toto všetko a možno aj niečo iné dokáže D. Moreau ukázať z tej „komediálnej“ stránky. Jedno však je isté! J. Efira je prekrásna dáma vo veľmi dobrej forme, pre ktorú postava A. Latinsa stopercentne pasovala. Jednoducho povediac – využila možnosť, ktorá sa vyskytla! Osobné hodnotenie: 74% (***) ()

Reklama

Galerie (32)

Reklama

Reklama