Reklama

Reklama

Where the Trail Ends

  • Slovensko Kde sa chodník končí (festivalový název)
všechny plakáty
Trailer
USA / Argentina / Kanada / Čína, 2012, 82 min

VOD (1)

Where the Trail Ends je dokument sledující ty nejlepší freeride horské bikery, kteří hledají ty nejlepší sjezdy na celém světě. Je to příběh, kdy je člověk vyzván matkou přírodou k tomu, aby předvedl ty nejlepší kousky. Tato nejvíce progresivní a ambiciózní jízda vede člověka k tomu, aby dokázal něco, co ještě nikdo nikdy nezažil ! V tomto nádherném dokumentu se podíváme například do Utahu, pouště Gobi, Argentiny atd. (MeanWhile)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (36)

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Vizuálně neskutečně nádherný a tématem poutavý dokument o opravdových bláznech na kolech, pro které není žádná trasa překážkou. Podobně jako v "The Art of Flight" i zde si užijete nádherné exteriéry (tentokrát sníh nahrazují prosluněná kamenná údolí) a dokonalou vizuální stránku s řadou nádherných zpomalovaček. ()

johanka.g 

všechny recenze uživatele

Stejně jako u The Art of Flight ( 2011) mně tito blázni nepřestanou fascinovat. Je to pro mně jeden z mála dokumentů, u kterých jsem celou dobu nedýchala a měla husí kůži. Snímek s úžasnými záběry, ve kterých i svařování je čisté umění, doplněný skvělou hudbou a u kterého je HD kvalita naprostou nutností. Tohle je definice dokumentární dokonalosti. ()

Reklama

heyda 

všechny recenze uživatele

Určitě lepší než Art of flight. Alespoň pro mě, přece jenom na snowboardu nejezdím, navíc krajina pouští v Utahu, Číně, Argentině apod. mě fascinuje milionkrát víc než hory někde na Aljašce. Stejný problém jako u Art of flight mám s tím, že to nesplňuje příliš roli dokumentu. Já bych rád věděl o každém jezdcovi něco ze života, zajímalo by mě jaká mají kola, kolik je stály peněz, jak je mají upravený, kde vzali peníze na takový projekt, kolik je to stálo. Klidně mohli ukázat i nějaké záběry z toho jak táboří, co tam jí, o čem se baví. Prostě stavět film jen na cool záběrech není cool. Už jsem to psal i u Art of flight. Nicméně stojím si za tím, že tohle byla lepší podívaná než v případě snowboardistů a určitě pomohlo i to, že se zde víc mluvilo. To bez debat... ()

Hem.m 

všechny recenze uživatele

Hezká hudba, drsné sjezdy, to je dokonalé, ale to mezi tím se hochům moc nepovedlo, protože to mezi nebylo jako v TAoF, ale bylo to takové no, prostě nudné.. Jednoduché, když nejeli byla to nuda, když jeli byla to jízda.. Tak nenudil jsem se a navíc jsem si musel sehnat soundtrack, takže jasné čtyry+.. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Kluci evidentně umí jezdit na kole. Proto je podpořil Red Bull a proto jsem se na ně podíval. Také rád jezdím na kole. Ale ne úplně jako oni. Maximálně si tak zajedu do vedlejší vesnice, dám pár piv a v noci za svitu měsíce se lesem vracím zpátky, abych podpořil bobříka odvahy na kole. Každopádně záběry na jejich sjezdy jsou nádherný. K tomu není co dodat. Všechno ostatní nicméně neexistující, což chápu. Je to přeci jenom právě o těch kolech, což je v rámci názvu tohoto dokumentu prakticky všeříkající. ()

Galerie (2)

Zajímavosti (2)

  • Natáčalo sa v najodľahlejších kútoch sveta, vrátane Andského pohoria Salta, Argentíny, púšte Gobi, Nepálu, nepreskúmaných brehov rieky Fraser v Britskej Kolumbii a Utahu. (Game90)

Reklama

Reklama