Reklama

Reklama

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (15)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Je fajn, že se tvůrci zase vracejí na Filipíny a natáčejí tam. V tomhle případě ale rozhodně nedošlo k něčemu, co by nějak zásadně zemi mělo proslavit. Jedná se jen o béčko, které ani svůj vlastní žánr moc neakcentuje. Prostě jen nuda s nějakým tím vtipem, ale skoro bez akce, která je v tomhle snímku opravdu velmi špatná. ()

Rominator 

všechny recenze uživatele

Detektivové Nick Peyton (Alexander Nevsky) a Charlie Benz (Casper Van Dien), bývalí policisté, jsou najmuti paní Wellsovou (Tia Carrere), aby našli pachatele zodpovědné za smrt jejího manžela Matthewa (Mark Dacascos)... Mark Dacascos film režíroval, byl výkonným producentem a zahrál si v menší roli. Alexander Nevsky hrál a produkoval. Na příběhu se podíleli oba dva. Bojovou choreografii dělal Al Dacascos, instruktor bojových umění, který je Markovým otcem. V akčních scénách se převážně střílí, ale několik krátkých soubojů ve filmu je. Matthias Hues a Cary-Hiroyuki Tagawa se jako záporáci moc nepředvedli, protože nedostali potřebný prostor a k očekávanému souboji Nevsky vs. Hues nedojde (ta jedna rána se nepočítá) vůbec. Podpůrný tým Don 'The Dragon' Wilson, Cynthia Rothrock a Olivier Gruner se objeví teprve v záverečné akci v džungli. HODNOCENÍ 30% ()

Reklama

Adrian 

všechny recenze uživatele

C-čková verzia Expendables s C-čkovými akčnými hviezdami zlatej éry VHSiek. Hues, Wilson, Gruner, Dacascos a aj Rothrock (ok, tá to dotiahla v čase najväčšej slávy určite do B-kategórie) si tu dali dostaveníčko, aby nám (ktorí sme ich sledovali v mladosti v prestávkach medzi novým Seagalom, Van Dammem a hlavne Arnieho so Slyom) pripomenuli, že sú ešte medzi nami. A to jediný dôvod existencie tohto dielka, ktoré sa dá ako tak pretrpieť na fast forwarde, pretože bojová choreografia (alebo pokus o ňu) je tu strašná a ťažkopádnosť tu dosahuje nový level. Napr. taký Hues keď beží ulicami Manilly, sa mi občas zdalo, že mu akýkoľvek pohyb spôsobuje ešte väčšie utrpenie ako keď Seagal v nových filmoch predstiera svoje kung-fu, pardon aikido. Tuším si znova po dvoch dekádach pozriem jeden z mojích najviac guilty pleasure (http://www.csfd.cz/film/131362-zelezne-pesti/komentare/) a pripomeniem si tak tú dobu o dve dekády dozadu - ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Lets Showdown!!! Ano přesně tak vítejte na festivalu zapadlých céčkových hvězd! Po pravdě čekal jsem to horší, není to žádná výhra ani pohřeb. Především je nutno říct, že hlavní hrdina je Alexandr Něvskij, a ten asi přisypal i nějaký ty děngy na vznik tohoto projektu. Abych shrnul ostatní, tak Dacascos režíruje a jako herec má asi 2 minuty. Hues a Tagawa velmi překvapivě jako záporáci, Van Dien se jen trapně veze a ostatní naskočí až na finální akci, ale ta je spolu s tou úvodní ještě přijatelně natočená. Zbytek mi byl volnej.30% ()

honajz 

všechny recenze uživatele

A nakonec jsem se ani nedozvěděl, jestli hlavní hrdina stihl se svou přítelkyní v pátek to divadlo... tss. Jednu hvězdu dávám z nostalgie, jinak je tenhle film neskutečný odpad, kde si nějaký Rusák jménem Saša Něvský hraje na Schwarzeneggera (včetně vizáže, sestřihu a doutníků) a ze své ruské produkce si splnil dětský sen a zaplatil si bandu amerických bývalých rádoby akčních hvězd céčkových a direct-to-video filmů, aby mu tady dělali stafáž nebo pózovali. Je smutné vidět, jak naducaná Tia Carrere dělá, že je furt akční lovkyně pokladů, nebo boubelatá Cynthia Rothrock, že je nejlepší běžkyně světa a přes svou tlustou prdel dokáže pořád skvěle kopat do nepřátel. Marc Dacascos se tady navíc jen mihne, asi aby měl víc času na režírování. Zloduši se chovají jak pitomci a kreténi (třeba ta mladičká a běhající americká turistka na výměnném pobytu by byla skvělé rukojmí, ale to padoucha nenapadne). Děj vykrádá všechna klišé, navíc je strašně nezáživně natočen, asi jako když si kluci z 5. třídy základky spolu s mým mladším synem řekli, že natočí "akčňák" a hodí ho na YouTube. No jo, i v důchodu se člověk musí nějak živit, prachy nesmrdí, a když vás neangažuje Sly, musíte vzít i čurdu u Rusáka, co si hraje na Arnieho a doufá, že se prosadí v ú-es-ej. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (2)

  • Bojovou choreografii na filmu dělal Al Dacascos. (Rominator)
  • Režisérem druhého natáčecího štábu byl Sonny Sison. (Rominator)

Reklama

Reklama