Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jacques přišel při autonehodě o syna, rozešel se s manželkou a nyní se po dlouhých letech vrací zpět do Francie kvůli pohřbu svého otce. Potkává opět bývalou ženu, poznává její rodinu včetně syna a s tím naváže velmi prapodivný vztah. Herečka Sandrine Bonnairová se uvedla už svou režijní prvotinou, dokumentárním snímkem o vlastní postižené sestře. Její hraný debut sebevědomě osciluje mezi charakterovou studií, psychologickým dramatem a mrazivým thrillerem. Soustředí se na drobná dramata lidských tváří a pomocí uměřené režie a elegantních pohybů kamery vytváří na malém prostoru pozoruhodně stísněný film, v němž se přesto odehrávají velké věci. (Febiofest)

(více)

Recenze (2)

štíple 

všechny recenze uživatele

Dávám čtyři hvězdy, i když jsem uvažovala nejdřív o 3. Že já si letos na Febiofestu vybírám filmy! Teď bych si dala něco veselejšího, abych si udržela alespoň trochu chuti do života. ()

rivah 

všechny recenze uživatele

Temný, stísněný, šeptaný příběh muže mentálně narušeného nehodou, při níž ztratil synka a teď se vrací do Francie, setkává s bývalou ženou a naváže zvláštní vztah s jejím synkem. Ale to vše násilně překazí muž jeho bývalé. ()

Reklama

Galerie (6)

Reklama

Reklama