Reklama

Reklama

Ultim8 Separation

všechny plakáty
Dokumentární / Krátkometrážní
Česko, 2011, 26 min

Režie:

Lucas Herman

Obsahy(1)

Ultim8 Separation navazuje na úspěšný český freeski film Separation z roku 2010. Projekt si klade za cíl mapovat českou freeskiingovou parkovou scénu a přiblížit tak freeskiing jako progresivní sport širšímu publiku. Letošní sezónu se tak Separation partička rozrostla o další české jezdce. K stávajícímu základu: Robin Holub, Pepé Kalenský, Filip Taraba a Jirka Volák se k projektu připojují rideři jako Roman Dalecký, Mario Skála a Dan Hanka. Noví jezdci mají úkol jasný – udělat Separation pestřejším a ukázat za co česká freeski scéna stojí. (Filmový festival zimních sportů)

(více)

Recenze (3)

Luke7 

všechny recenze uživatele

Žádné freeski záběry (možná 2 min.). Pohled do života freeskirů. Docela nudný film. Shlédnuto v rámci Filmového festivalu zimních sportů (FFZS) Krnov 2012. ()

BruceW 

všechny recenze uživatele

Víte, jak vypadá špatný freeski film? Tak, že v něm najdete více narcistních záběrů freeskierů než jejich samotných výkonů. Je opravdu nádherný pohled na obrovské brýle přes celý obličej, v nichž se leskne celý svět, či nezapnutou bundu za ceny, které my smrtelníci ani nechceme znát, ale my bychom rádi viděli skoky extra kvality. Nebudu lhát, že zde nejsou - několik z nich je dechberoucí, jsou nádherně tahané a vyšperkované (proto ta hvězdička). Ale tento film je přecpán spíše přehnaně ikonickými záběry na jednotlivé freeskiery takovým způsobem, že se to skoro nedá dokoukat. Ještě jednou ale respekt za výkony... ()

sima275 

všechny recenze uživatele

Tohle se fakt tvůrcům nepovedlo. Na festivalu outdoorových filmů jsem čekal nějakou akci, a ne že tam budou furt ukazovat jejich ksichty. Škoda, mohlo to být daleko lepší :-( 10% ()

Reklama

Reklama