Reklama

Reklama

Ničí mě to

(festivalový název)
  • Německo It's Consuming Me
všechny plakáty
Krátkometrážní / Drama
Německo, 2011, 3 min

Režie:

Kai Stänicke

Scénář:

Kai Stänicke

Obsahy(1)

Pohledný mladík, tajemný les a červený telefon. Sžíravá touha, která se mění v posedlost v excentrické zpovědi s podmanivou hudbou a šokujícím závěrem. (Mezipatra)

Recenze (7)

Dudek 

všechny recenze uživatele

Stänicke se možná úvodní a závěrečnou scénou ze zamlženého lesa zbytečně přiblížil ke kýči, nicméně nelze neuznat, že hlavní dějová osa funguje bezpochyby, tak jak by měla. Je to prudké, názorné a přesvědčivé. Slova jsou tu jakoby naplněna vizuálem, který dokresluje příběh, který se nikdy nestane. Vizuálně podmanivý klip s nápaditým zpracováním. ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Kratičké, minimalistické, a přece tak intenzivní. Neustálé opakování podobných frází s obměnou a k tomu překvapivý závěr. Velmi sugestivní krátkometrážní snímek. ()

Idego 

všechny recenze uživatele

Svižné a úderné. Původně jsem byl hned ze začátku rozčarován z vykrádání Tykwerova True, ale později se objevila reference, takže je vše v pořádku. ()

IvcaSammet 

všechny recenze uživatele

Skvělý krátkometrážní film bez zbytečných 'omáček'. Každopádně přesně tohle je něco pro mě, protože naprosto chápu hlavního hrdinu, takže o to byl dojem z filmu silnější. Dokonalé vyjádření pocitů ve třech minutách ... ()

jiri.twist 

všechny recenze uživatele

Netradiční tříminutovka až blikající neustálými záměrnými střihy jako filmová mozaika ... mozaika čeho ?? ... života ... 3436 ()

Reklama

Reklama