Reklama

Reklama

No Way Out

Krátkometrážní / Horor
USA, 2011, 9 min

Obsahy(1)

Příběh vypráví o muži, který je pronásledován a nakonec dopadem nadpřirozeným jevem. Když se hlavní hrdina probudí v málo osvětlené místnosti, začne si vlastní rukou odřezávat kůži na hlavě, poté si rozbije lebku a svůj mozek položí na jakési obřadní místo. (MikeCool)

Recenze (6)

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

V podstatě nesmyslná blbost, ale tři hvězdy za to, že takovýto chirurgický sebezákrok jsem ještě neviděl :-D ()

MikeCool 

všechny recenze uživatele

Krátkometrážní snímek. Příběh vypráví o muži, který si sám, vlastní rukou rozřízne kůži na hlavě, poté si rozbije lebku a svůj mozek na konec položí do okna na jakési obřadní místo. Logiku asi tento kraťas moc nepobral, ale drastické scény fungovali. Ke shlédnutí zde. ()

Reklama

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Muž uniká neznámemu monštru. Je ale vôbec v jeho silách, aby si zachránil život? No, gore skutočne excelentné. Pointu som síce veľmi nepochopil, ale tak čo narobíme :) - 60%. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Musí se uznat, že trikově je to skutečně skvělé a vypadá to hodně realisticky. Naturalismus je pak to jediné, čím snímek upoutá. Ano, trikově dobré, ale to je prostě všechno. Snímek jinak nic moc neřekne, a pokud nejste velcí fandové gore a máte rádi klasické triky a masky, asi vám neřekne vůbec nic. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

„Tož též jsem z toho jelen…“, nicméně jistý půvab tento bizarní kousek skutečně má. S logikou příběhu si Kristoffer Aaron Morgan moc hlavu nelámal, každopádně svým kouskem určitě dokáže zaujmout. Když už ničím jiným, tak těmi několika scénami, při kterých musí zaplesat srdíčko nejednomu hororovému fandovi. Jen škoda, že ten závěr ještě trochu více nebyl rozvinut. Nicméně divákova představivost tady dostane sakra zabrat!!! ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama