Reklama

Reklama

Moje nečekané sexuální dobrodružství

  • Kanada My Awkward Sexual Adventure
Trailer

Obsahy(1)

Účtovník Jordan (Jonas Chernick) kvôli znovuzískaniu svojej priateľky Rachel (Sarah Manninen) pomôže striptérke Julii (Emily Hampshire) s jej financiami a splnením jej sna. Ona ho zato zasvätí do sveta sexu na dlhej ceste od erotických masáží až po S&M praktiky. (nessbeal)

Videa (1)

Trailer

Recenze (11)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Vlastně vcelku hezká a také odvážná komedie. Jsou tu scény, které v normální produkci neuvidíte, za což si rozhodně zaslouží palec nahoru. Jenže problém je v tom, že tohle je komedie podle klasického schématu. Chlapík to má s holkou dost na nic. Při sexu mu usne, když jí požádá o ruku, ona mu řekne ne. On ji přesto pořád chce. A tak se dá dohromady s holkou, která mu pomůže jeho přítelkyni získat natrvalo. Samozřejmě, že on je slepý, i když má lásku hned vedle sebe. Kdyby to bylo bez těch sexuálních scén, byla by to jinak celkem šedá nuda. ()

lioncel 

všechny recenze uživatele

Ze života .. Místy vtipné .. Místy dokonce naučné ... . ..Pár žijící spolu: On, zamilovaný truhlík a postelová neschopenka .. Ona, neuspokojená, mající ráda především sama sebe .. Až při žádosti o ruku se partnerka vysloví co ji vadí / chybí a spustí tím kolotoč, který nakonec vše k dobrému obrátí .. tedy, jak pro koho … ()

Reklama

Milky. odpad!

všechny recenze uživatele

Tuctová předvídatelná sračka založená na pitvoření hlavního debila a situacích, které si někdo vycucal z análu a pak je plivnul do scénáře. Asi nejsnesitelnější na celém filmu byla jeho původní přítelkyně a to jenom proto, že se na ni dobře dívalo. Pokud nejste američan, gay nebo ženská tak si to ani nepouštějte. ()

JB001 

všechny recenze uživatele

Asi takhle. Vidět se to dalo, ale na druhou stranu bych to doporučoval pouze lidem, co nevědí s volným časem. Je lepší zajít do strip clubu než na tohle koukat v televizi nebo na iDnes Premium. Bohužel v covidové době, kdy nikam nesmíme, jsem vzal zavděk PC, ale dalo se z toho vytěžit mnohem víc. Nicméně je lepší si raději pustit po x-té Pretty woman. ()

honzic 

všechny recenze uživatele

Tohle se moc nepovedlo, je to takový pokus o romantiku, komedii a trochu psychologii v jendom, ale pořádně to není ani jedno. Ta přítelkyně první je taková nepřitažlivá a stejně tak hlavní hrdina, dobře vypadá akorát tam Hampshire a celkově scénář a děj je dost přihlouplý a nedomyšlený. Hodnocení: 40 % ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama