Reklama

Reklama

Star Wars: Impérium útočí

(TV film)
  • USA Lego Star Wars: The Empire Strikes Out

Zuří občanská válka. Galaktické impérium vyhrožuje, že rozpráší povstání pomocí nové zbraně – Hvězdy smrti. Povstalci se tak snadno nevzdávají a neohroženě se pustí do boje... (TV Prima)

Recenze (17)

canucks333 

všechny recenze uživatele

Toto bol najlepší film z dielne Lego a najlepšia paródia na Star Wars. Inteligentný a trefný humor, zaujímavý príbeh a slušná animácia. NA svoje si príde každý fanúšik SW, pretože tu exelujú Darth Vader, Darth Maul a Palpatine... Videl 2x v talianskom jazyku (nerozumel som, ale to nebola potreba) - 100% - TOMU SA POVIE ÚLET! ()

Reklama

Madhuri 

všechny recenze uživatele

Další a opět SKVĚLÝ Lego filmeček se světa Star Wars. Opět spousta vtipů, ty nejlepší jsou ale inside vtipy které pochopí jenom fanoušci SW (Páni Hane, ty jsi vystřelil první!) a těmi je film prošpikovaný skrz na skrz. Míchání původní trilogie a prequelů zde funguje opět skvěle. A jeden důvod proč film vidět? Protože kde jinde uvidíte jak spolu staví Vader, Maul a Palpatine Hvěždu Smrti z lega. A to prostě vidět jednoduše chcete. ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Trochu je v tom bordel, keďže podľa Telekomu a Primy vraj ide o zaverečnú epizódu seriálu z roku 2013... ehm. Každopádne ja som to videl samostatne a je to skvelá zábava brutálne parodujúca všeko, čo divákovi (mne) vždy vadilo na fenoméne Star Wars. Nekompromisné miešanie postáv z rôznych filmových epizód, brutálne spoilery, až som si nie istý, či to detský divák vôbec dokáže oceniť. Ja to oceňujem plným počtom hviezd... ()

Plechpetr 

všechny recenze uživatele

Komentář obsahuje !!!SPOILER!!! Nejlepší scény jsou pro mě dvě: 1)Scénka, kdy Luke ztratí ruku a histericky začne vřískat a následně si jí nandá zpět. 2) Závěrečný ceremoniál je geniální.... " I totally awesomest it for you!" :D Darth Maul Rulez.... Film spíše průměrný z řady SW LEGO, nic extrémně dobrého v něm není. ()

Galerie (55)

Zajímavosti (1)

  • Se svými necelými 22 minutami se jedná o druhý nejdelší díl LEGO Star Wars. (Plechpetr)

Související novinky

Druhý ročník Comic-Conu Prague se blíží!

Druhý ročník Comic-Conu Prague se blíží!

18.09.2021

Druhý ročník festivalu Comic-Con Prague proběhne v termínu 15. – 17. října 2021 v pražském O₂ universu. Comic-Con Prague 2021 nabídne fanouškům sci-fi, fantasy a hororu velmi pestrý a bohatý program… (více)

Reklama

Reklama