Reklama

Reklama

El sexo de los ángeles

  • angličtina The Sex of the Angels
Trailer

Obsahy(1)

Bruno je mladý študent ktorý vedie dlhoročný láskyplný vzťah s Carlou. Po stretnutí s Raiom sa však veci začnú komplikovať a Bruno začína objavovať svoju doposiaľ neznámu stránku sexuality. Carlu toto zistenie najskôr zničí, ale postupne mu jeho aférku začína tolerovať pre veľkú lásku, ktorú k nemu cíti. Vzniká tak zaujímavý milostný trojuholník plný prekvapení. (Mishqo)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (21)

Pedross800 

všechny recenze uživatele

Láska je láskááá, když choděj kluci s klukama a holky s holkama a nebo taky všichni se všema :-) Netradiční trojúhelníček odehrávající se v mé oblíbené Barceloně, to už je něco co mě musí zaujmout. Celý tenhle příběh stojí na hlavních představitelích a Carla, Bruno i Rai byli naprosto boží a ve svých rolích famózní. A co se týče uvěřitelnosti toho jejich vztahového mixíku....proč ne, já to beru....jsou mladí, bezstarostní, nespoutaní, toužící si užívat, zažívat nepoznané, ochutnávat život a objevovat veškerá jeho zákoutí a třeba i slepé cesty. Může být, to vše k mládí patří a konec filmu se závěrečným tanečkem všech zúčastněných se moc povedl a jako pro Carlu úžasná věc, mít takové dva sexy hřebečky jen a jen pro sebe :-))) ()

Sokkk_y 

všechny recenze uživatele

Oni ti Španělé to prostě umí. Ne že by režisér Villaverde (pro mne první film by him) vymyslel nějaké světově originální téma, nicméně tím ,že obsadil kvalitní trojici herců a děj zasadil kam jinam než do Barcelony, stoupla kvalita celého snímku o hvězdu. Ze zmíněné trojice hlavních představitelů bych především vyzdvihl nesmírně charismatického Álvara Cervanta a doopravdy patetickou Astrid Berges-Frisbey, tito dva nám doufám v budoucnu předvedou podobné či ještě lepší výkony. Takže jo, já jsem si tenhle film užil a jak by řekl klasik - je to surrealitické, ale milé. ()

Reklama

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Neskutečně zmatený a místy hodně iritující film, který by mě opravdu naštval, nebýt toho poněkud dobře udělaného konce a závěrečné písně. Absolutně jsem v některých pasážích nechápal chování hlavních tří protagonistů a nedokázal jsem se vcítit do jejich problémů, což vedlo k tomu, že mě film chvílemi nudil a zdál se zdlouhavý. Samozřejmě chápu jejich vnitřní zmatek, ale čeho je moc, toho je moc. Neříkám, že se mi nelíbil námět, ale samotné zpracování bylo průměrné, jelikož se z toho dal udělat mnohem více úderný a autentičtější zážitek. Zkrátka pro mě do jisté míry celkem zklamání, které bylo, jak už jsem říkal, vykompenzováno zejména závěrem. ()

poz3n 

všechny recenze uživatele

Nabízí se srovnávat tenhle film s Bertolucciho Snílky. Jenže Sex andělů je spíše bohužel takovou studentskou telenovelkou, která je po formální stránce neskutečně nudná (střihová skladba nabízí plno zbytečných momentů) a zhruba od poloviny filmu ubíjejícím způsobem překombinovaná (ač samotný děj tolik složitý není, způsob vyprávění ho zbytečně zamotává). Jediný důvod, proč jsem film pouštěl byla Àstrid Bergès-Frisbey a i po jeho konci je ona tím jediným, co stojí vůbec za řeč. 4/10 ()

Marthos 

všechny recenze uživatele

Velké zklamání. Začíná to trochu obyčejně, potom se to zvrhne v cosi, co nevzbuzuje naprosto žádné emoce a končí to naprostým úletem nad úlety. V mnohém to připomínalo Tykwerův film Drei (2010), z něhož si Villaverdeův snímek ale bere jen určité motivy, které potom nedokáže už dál rozvíjet, jen vršit jednu banální scénu za druhou v domnění, že se jedná o bůhvíjak sofistikovaný pokus o nonkonformní pohled na lidskou sexualitu. Za mě určitě ne, přestože Álvaro Cervantes i Llorenç González jsou fakt luxusní borci. ()

Galerie (32)

Reklama

Reklama