Reklama

Reklama

MacGyver and the New Citan

Krátkometrážní / Dobrodružný
USA / Německo, 2012, 11 min

Obsahy(1)

MacGyver je už starší pán, ale svojí práci odvádí stále bravurně. Ke staří již pracuje jako údržbář a užívá si života. Ovšem teroristy, kteří se mu postaví do cesty, ještě určitě zvládne. (A.MacGyver)

Recenze (33)

Lukoh 

všechny recenze uživatele

Po 18 rokoch sa vracia Richard Dean Anderson do role famózneho MacGyvera, ktorý dnes pracuje ako údržbár a využíva auto od Mercedesu. Pri jednej práci počas víkendu sa objavia v budove v meste teroristi a iba on môže zachrániť vzniknutú situáciu. Napokon sa mu podarí, samozrejme za pomoci nového Mercedesu Citan odstrániť zbraň (robota), ktorú teroristi odcudzili! ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Z nostalgie si tenhle kraťas zaslouží prostě vyšší hodnocení. MacGyver byl mým hrdinou a do jisté míry jím navždy zůstane. Obyčejný člověk, co byl jen hodně šikovný. Dokonalý tak od tvůrců. Památná role Richarda Deana Andersona, který je i po šedesátce pořád výborný a ve mně je malá naděje, že se ještě vrátí v novém seriálu. Tohle je sice "jen" dlouhá reklama na Mercedes, ale RDA zde předvádí kousky, které ho proslavily. Díky mu za to. ()

Reklama

MATADOR 

všechny recenze uživatele

RDA se vrátil alespoň k reklamě k jedné ze s vých nejlepších rolí (stále dilema jestli on nebo O'Neill). Každopádně způsobé menší návrat do dětských let a kupodivu nová verze není tak laciná a neuvěřitelná, jak by se mohlo zdát. Je to sice poměrně nadlehčené, ale jako reklama je to více než parádní. Nedovedu si představit celovečerá, to by byla noblesa =) ()

Caszidy 

všechny recenze uživatele

Povedená reklamní kampaň Mercedesu na nový Citan. Je fajn, vidět RDA, když Stargate definitivně zrušili a v další seriálech se objevuje velice sporadicky. MacGyver má sice už kštici šedivou, ale nápady má stále svěží a mladistvé. Jen nevím, jestli ten plánovaný filmový remake MacGyvera je dobrý nápad. Uvidíme. Třeba se v něm v nějakém cameu objeví i ten jediný pravý MacGyver, tedy RDA. ()

6thSun 

všechny recenze uživatele

Nejdřív mě napadlo, že by nebylo špatný udělat novou sérii MacGyvera, ve který by si pomáhal všema těma moderníma high tech udělátkama. Jenže pak mně došlo, že bych se na to stejně nedíval, páč už mně nejni deset. 11 minut tohoto kraťasu příjemně pobavilo, ale úplně stačilo, díky. 65% ()

Galerie (1)

Zajímavosti (3)

  • Celý reklamný spot sa natáčal v Johannesburgu v Južnej Afrike. (Lukoh)
  • Při vstupu do budovy kontrolují MacGyverovi (Richard Dean Anderson) jeho identifikační kartu (a má zde fotku z doby natáčení seriálu). Je zde uvedeno i datum narození. Měsíc a den souhlasí se skutečným datem narození herce, ale ubrali mu jeden rok. Datum tedy bylo v americkém formátu 01/23/1951. (HonzaR.)

Reklama

Reklama