Reklama

Reklama

1600 Penn

(seriál)
všechny plakáty
Trailer 2

Videa (16)

Trailer 2

Recenze (8)

Thomick 

všechny recenze uživatele

Celkem standard na to, co poslední dva roky ploděj podobně osvědčený stanice jako NBC. V tomhle případě na sebe neotesanej syn prezidenta strhává veškerou pozornost, aby se mi stihl "ohrát" už během úvodních tří dílů. Naštěstí je tu aspoň Lady Elfman a trochu přiměřený, opravdu vtipný trapnosti (jinak se tu humor prakticky nedělá, politický narážky jsou většinou nedotažený nebo jednoduše slabý) - takže se možná do konce série s trochou štěstí udržim. ()

evilmind 

všechny recenze uživatele

Díky té hlavní postavě mimořádně debilního syna (což je současně producent show a jakýsi známý komik) je to opravdu skoro nekoukatelné, málokdy se mi stává, že bych u sitcomu odpadnul po pár episodách. Nakonec jsem se vrátil kvůli episodní roli Bruce Campbella, nicméně bohužel je to pořád totéž - ostatní postavy přitom jsou docela vtipné, Pullman jako prezident fantastický, ovšem obrazovkový čas, který si pro sebe Josh Gad píše, je prostě mimo realitu. Doufám bude zrušeno. ()

Reklama

geklon 

všechny recenze uživatele

Tento pokus minul dobu...tohle by byla v 90. letech pecka......nyní z toho spíš brní zuby. Ale popravdě je to zábavný...víc než většina marně se snažících, ale u diváků nepochopitelně úspěšných blbin. Takže po překvapivě obstojném pilotu s údivem tak chabého hodnocení přemýšlím nad dalším sledováním. ()

McClane 

všechny recenze uživatele

Hodnocení pilotu: Sitcom o buranovi, který je shodou okolností synem prezidenta USA. Nic světobornýho, nepředpokládám, že by měl šanci dožít se další série. 30%. P.S. Jeden z mála letošních sitcomů bez gaye/ů, takže aspoň třináctiletá dcera prezidenta je lesbička... ()

kri.tino 

všechny recenze uživatele

(Vo štvrtok som sa zobudil neskoro.......) Veľmi jednoduché, s primitívnym príbehom a zápletkami - ale aj tak som si pri tom oddýchol, a nemusel sa rozčuľovať ako pri sledovaní všetkých slovenských seriálov. V NBC aspoň pochopili, že jedna séria stačí....(....bol to taký príjemny lenivý štvrtok s americkou televíziou.) ()

Galerie (380)

Reklama

Reklama