Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dokument rozpráva históriu Metallicy od ich začiatkov až po vydanie albumu St. Anger v roku 2003. Neznalým objasní hlavné míľniky skupiny, fanúšikom občerství pamäť a umožní zaspomínať na všetky tie roky strávené s touto metalovou legendou. (magu)

Recenze (2)

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Typickej dokument ze stáje VH1 (ano, to je ta horší MTv), fanouškům kapely neřekne nic novýho, těm, co znaj tuhle alkoholovou bandu jen z Nothing Else Matters, aspoň objasní co, kdo, kde, kdy a proč. Část s původním basákem Cliffem Burtonem smutná, část s Jasonem Newstedem, co nastoupil na Burtonovo místo, naopak trapná, ale ne kvůli Jasonovi, ale kvůli tomu, jak se k němu zbytek kapely choval (btw ten Lars je fakt hroznej pičus). Film pak končí albem St. Anger. Some Kind of Monster je samozřejmě mnohem zajímavější dokument, ale na prostoru pětačtyřiceti minut to historii Alcoholiky shrnuje slušně. ()

magu 

všechny recenze uživatele

Dokument rozpráva históriu Metallicy od ich začiatkov až po vydanie albumu St.Anger v roku 2003. Neznalým objasní hlavné míľniky skupiny, fanúšikom občerství pamäť a umožní zaspomínať na všetky tie roky strávené s touto metalovou legendou. ()

Reklama

Reklama