Reklama

Reklama

VOD (1)

David Wozniak (Vince Vaughn) patří mezi armádu singles, táhne mu na čtyřicet, životem se protlouká v mikině a teniskách a nechybí mu vlastně nic kromě zodpovědnosti a jakýchkoliv ambicí. Leckterý našamponovaný kravaťák by ho jednoduše označil za „lůzra" a souhlasily by i všechny jeho bývalé přítelkyně. Ale pokud si vzpomeneme na pořekadlo „Odříkaného chleba největší krajíc", na Davida teď čeká doslova celá pekárna. Zjistí totiž, že je biologickým otcem 533 dětí. Ano, 533. Slovy Pětsettřicettři. Před 20 lety daroval za peníze sperma a jeho spermabanka mu teď posílá velmi zajímavé úroky. Všechny jeho děti navíc teď požadují odtajnění identity svého biologického otce. Utéct, přestěhovat se, změnit si jméno, nebrat telefony, neotvírat dveře. Běžná řešení David kupodivu zavrhne. Namísto toho se ve slabé chvilce rozhodne vykašlat se na rady svého právníka a otevře Pandořinu skříňku - obálku s fotkami a životopisy svých čerstvě dospělých dětí a rozhodne se je potají poznat. Je to dobrý nebo špatný nápad? Každopádně hodně zábavný nápad! (Bontonfilm)

(více)

Videa (32)

Trailer 2

Recenze (361)

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Konečne sa V.Vaughn chytil,lebo poslednej dobe točil len somariny.Ale tato rola mu velmi pristala a dobre sa naho pozeralo.On má aj zábavnejšie komédie ale táto disponuje veľmi dobrým neopozeraným príbehom.Emócie fungujú na plné obrátky a je to bez trápnejšej scénky a to mi vyhovovalo.Film plynul svižne a ani neviem ako ubehlo 103min.naozaj som sa bavil.Jedine čo mi vadilo predvídateľnost hlavnej postavy,všetko dostal na zlatom podnose.Dlžil vačší obnos peňazí,otec mu ich dal,pohádal sa s priateľkou ale v rýchlom čase sa uzmierili,bez konfliktov a tie decká stáli pri nom aj keď sa zachoval ako kretén,lebo celú dobu im klamal,to tam bolo troška nedomyslené. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Tohle je přesně ta situace, kdy se říká, že někoho dohonila minulost.. I když mi ta skupina zvědavých potomků chvílemi připomínala sektu, bavil jsem se tím mírným odklonem od zavedených žánrových šablon, dojímal prostřednictvím empirie a vnitřně se usmíval nad eskapádami manuálně zručného táty Vince Vaughna a jeho obtloustlého právního zástupce, který teprve poznával ty jemné rozdíly mezi krocením velociraptorů a dětí.. ()

Reklama

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $26miliónovTržby USA $30,664,106Tržby Celosvetovo $49,984,696Tržby za predaj Blu-ray v USA $2,593,883Tržby za predaj DVD v USA $4,832,541║ na americkú komédiu roztomilo podarené a hlavne keď ide o taký námet, ktorý by si pýtal hromadu sprostých narážok, nakoniec decentne podané, kde Vince Vaughn má úlohu ušitú na telo, kde každý vtip má čosi do seba a nestriela zbytočne od pásu, dokonca sa to obtrie aj o emócie, milé prekvapenie, film pri ktorom troška názov film zavádza /videl v kine: 70%/ ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Kdo z nás by nechtěl rozsévat radost vždy a všude? Vince Vaughn té radosti vyprodukoval a zasel v mládí opravdu mnoho. Dokonce tolik, že je to jen stěží představitelné. A po letech se mu jeho snaha zúročuje, když zjišťuje, že z jeho poctivé ruční prácičky se narodilo 533 dětí. Pánové, kolikrát to s námi málem švihne i když se dozvíme, že je na cestě jedno dítě. Ale když má jeden tolik dětí, že to ani nejde spočítat na prstech jedné ruky, mohlo by to s ním zamávat natolik, že by byl zralý na kulku do hlavy. Ale Vince Vaughn není žádný srábek, a tak v utajení začne zasahovat svým biologickým potomkům do jejich životů. A je to sakra zajímavá podívaná. Vlastně je to jedna z těch lepších amerických komedií, které jsem měl možnost za poslední roky vidět. A originální námět tento film prostě povyšuje na film absolutně nezapomenutelný. Nic takového ještě natočeno nebylo a kdoví, jestli ještě bude. Navíc každý z osudů dětí hlavního hrdiny je zajímavý, takže film ani na okamžik nenudí a po jeho skončení jsem měl chuť zvolat "ještě, ještě, chci přídavek", a to je co říci. Možná by z toho mohl být i zajímavý seriál. Každopádně já jsem spokojený a je to za lepší čtyři hvězdy. ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

"I don't have mental problems. - When we're in court, I want you to say it exactly that way." Kanadský film Starbuck jsem neviděla, popravdě jsem se o něm dozvěděla těsně před psaním komentáře, takže nemohu posuzovat, nakolik amíci zase něco obšlehli od jiné země, ale mě se to líbilo, tak co:) Na to, že je to totálně ujeté téma, je to natočené relativně decentně a tak se z toho stala naprosto pohodová komedie, kdy mi i ukápla slzička. "Did you bring me here to expose me? - No. I wanna keep you all to myself." řekl s pohledem naprostého psychopata aneb Vigga bych nechtěla mít jako syna. Na jednu stranu by nemuselo být špatné mít 141 sourozenců s nimiž může člověk trávit čas a bavit se, ale těžko říct, jestli by mě zase nesralo 141 sourozenců, bohatě mi stačí ten jeden můj :D "How would a normal person handle the situation like this? - A normal person would not be in this situation." ()

Galerie (28)

Zajímavosti (7)

  • Pracovným označením filmu bol názov Starbuck. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama