Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Den Svatého Valentýna: Pamatuješ si toho chlapce, kterého všichni na den svatého Valentýna ignorovali? Nevadí. On si pamatuje tebe. Byl neoblíbeným šprtem, na kterém si každý frajer ve třídě vybíjel své rozpínavé erupce ega. Teď je z něj úspěšný muž, uvnitř se však nezměnil nenávidí svoje bývalé spolužáky k smrti. Natolik k smrti, že je začne jednoho po druhém likvidovat na svátek svatého Valentýna. Láska a nenávist si ještě nikdy nebyly tak blízko (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (141)

igi B. 

všechny recenze uživatele

Svatá válendýnko... Lehnout si na válendu, zívnout a usnout... Tak asi největší pointa nakonec byla v tom, že nám naše nová Nova promítla tuhle vyvařenou vyvražďovačku právě na Valentýna. No a to je asi tak celý... - - - P.S. Ještě bych málem zapoměl na opět fakabrózní šašský dablink - např. ta doslova masová scéna odchodu z večírku po výpadku el. proudu, kdy místo švitoření davu slyšíte kuňkání dvou tří hlasů v celém záběru - to je fuckt hotový >novácký< zážitek... :-( - - - - - (Poprvé viděno 14.2.2009 na tv Nova, komentář zde jako mnohý - 15.2.2009) ()

Derek 

všechny recenze uživatele

po dlhšej dobe opäť klasická vyvražďovačka typu halloween. poteší slušná maska vraha, celkom dobre natočené killovanie, avšak na druhej strane scenár je dosť nudný a kopiruje scream takze valentine nie je nesmrtelny psycho magor ktoremu rozkos sposobuje jedine a len kuchanie mladych ludi, ale je to nejaky chlapec s mindrakami z detstva. nebyt tohto tak je to este lepsie! ()

Reklama

agathon 

všechny recenze uživatele

Jak hodnotit neco, co se ve sve podstate hodnoceni vzpira? Bylo by to jako hodnotit jednu plechovku mexickych fazoli vedle druhy - tak je tenhle produkt standardizovanou, prespekulovanou a vyvarenou zalezitosti. Valentine truni nekde mezi desitkami az stovkami Patku trinacteho, Halloweenu a jejich videospotvorenin, ze se jim vubec zabyvat ani nema cenu. Vlasten mi prijde zajimavy jenom proto, ze tam hraje David Boreanaz, ktery je zaroven hlavni postavou v mym docela oblibenym serialu Sberatel kosti. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Pri tomto titule som presne vedel do čoho idem, takže sa tu nebudem pohoršovať nad plytkým príbehom s klišé zakončením. Nič iné som ani nečakal. Tento snímok je neskrývanou kópiou posledných častí horrorovej série "Halloween". Dokonca aj vrah má podobné črty a vystupovanie ako Michael Myerse. V podstate sa jedná o celkom podarený teenagerský slasher horror. Zaregistroval som v ňom osem nápaditých vrážd, zhruba na každých 10 minút jednu. Režia, kamera, herci, hudba... to všetko je na prijateľnej úrovni. "Valentine" je taký neznačkový "Halloween". ** ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Málokdy vydrží kamarádství ze základní školy déle - ale holkám se to povedlo. I když jsou z nich více či méně úspěšné mladé slečny, stejně zůstaly kamarádkami. Jediné co může ohrozit jejich prátelství - je smrt. A právě na den Svatého Valentýna je navštívila - někdo je začíná systematicky zabíjet. Jediný, na koho ukazují všechny nitky je bývalý spolužák ze šesté třídy, Jeremy Milton - všemi nenáviděný, všemi ponižovaný s velkými brýlemi. Je možné, že by v něm zášť vydržela takto dlouho? ... Když jsem film viděl před pár lety, byl jsem z něj docela nadšen (no ne úplně nadšen, ale dost se mi líbil, navíc se tam proháněla (polonahá) Denise Richards, co si teenager mohl více přát). Když jsem jej teď viděl s odstupem let znovu, přišel mi docela nudný a zmatený, kdy jediné co zůstalo byla jen ta Denise Richards. Několikero zvratů ke konci filmu přehlednosti moc nedodalo, a tak mi nějak unikl motiv pravého vraha. A jak píše igi B., český dabing se tu hrubě nepovedl. .. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (12)

  • Herečka Hedy Burress (Ruthie) se původně ucházela o roli Dorothy a Jessica Cauffiel (Dorothy) se původně ucházela o roli Paige. (HappySmile)
  • Film bol natočený za 42 dní. (ladko)
  • David Boreanaz natočil všetky svoje scény za dva týždne. (ladko)

Reklama

Reklama