Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Den Svatého Valentýna: Pamatuješ si toho chlapce, kterého všichni na den svatého Valentýna ignorovali? Nevadí. On si pamatuje tebe. Byl neoblíbeným šprtem, na kterém si každý frajer ve třídě vybíjel své rozpínavé erupce ega. Teď je z něj úspěšný muž, uvnitř se však nezměnil nenávidí svoje bývalé spolužáky k smrti. Natolik k smrti, že je začne jednoho po druhém likvidovat na svátek svatého Valentýna. Láska a nenávist si ještě nikdy nebyly tak blízko (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (141)

josieaddms 

všechny recenze uživatele

Strašně často se mi stává, že mám přesně opačný postoj k filmu a jeho postavám, než jaké autoři zamýšleli. Nechci být zlá, ani škodolibá, ale co asi očekávají od normální inteligentní osoby která si tenhle film pustí? Já jsem to těm slepicím docela přála. Co asi? Parta nesympatických sprostých holek, s IQ banánu které se v dětství posmívaly klukovi protože měl brýle, a to, že on je za to v dospělosti začne systematicky vyvražďovat, mi přijde jako něco mezi morální satisfakcí, a vhodnou čistkou. Samozřejmě že nikomu nepřeji nic zlého, ale když už o tom někde točí filmy, tak mi hlavě mě jedou nápady o skutečné myšlence autorů. Asi ty "dámy" měly být sexy, ale já mám na tyhle věci rozhodně jiná měřítka. Takže mi od prvních dvou minut lezli na nervy jejich obličeje, názory, hlasy a všechno ostatní. Nehledě na to, že ve filmu nefungovalo nic, tak jak by mělo. Ani napětí, ani hororovitost, natož herecké výkony, či charaktery postav. Co jediné tak stojí za zmínku je asi David Boreanaz, za kterého (A za jeho očistné názory a skutky) uděluji téhle frašce jednu hvězdičku. ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Klasická, na svou dobu průměrná vyvražďovačka. Naštěstí tu nejsou smrti mimo kameru, ale že by byla některá z nich zapamatovatelná se říct nedá. Plusem je celkem svižné tempo a pohledný herečky, hlavně Denise Richards, na kterou byla radost se dívat (navždy v paměti ze Starship Troopers  v její životní roli). Bohužel, ale nedošlo k odvážnějsím scénkám - kozy žádný. Každopádně, na jedno zhlédnutí, je to fajn. ()

Reklama

Oktavianus 

všechny recenze uživatele

Neprovokujte školního otloukánka, nebo vás nezachrání ani to, že jste před pár lety ležela pod Jamesem Bondem. Je zvláštní, že ani přítomnost tolika "hot chicks", ani nejrůznějších způsobů smrti (Amorek střílející šípy vede) nezachránily před 96 minutami nudy. Co jsou platné některé zajímavé nápady, když celé je to bez života, bez šťávy, bez drajvu? Naštěstí je tu Denise Richardsová - to je ta třetí hvězda. Jinak šedivý průměr a stěží 50 %. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

VHS/// Obsazení 7/10 Děj 8/10 Hudba 5/10 Efekty 7/10/// +solidní atmosféra, dobrý motiv vraha, závěr -dle mého téměř bez hudby, některé vraždy bych udělal trošku jinak/// Docela dobře jsem se bavil a občas se aji solidně lekl. Líbili se mi pasáže, kdy vrah šel po své oběti, atmosféra houstla, oběť se snažila utéct, nebo schovat...no a dál to znáte. !Pozor SPOILER! Použité nástroje: nůž, luk s šípy, žehlička, sekera, velká vrtačka, elektřina, pistol: a zajímavý detail podle čeho poznáte vraha, krvácení z nosu.!Konec SPOILERU. Prostě tahle rozmanitost se mi na tom filmu líbila, herečky rovněž. Jen jak jsem naznačil na začátku. Být režisér, tak si s jednotlivejma vraždama vyhraju, protože potenciál to mělo. Závěr je v každém ohledu perfektní, ten se poved. Na konec se tedy rád přikloním ke 4*./// Celkem 70%/// ()

Galerie (10)

Zajímavosti (12)

  • David Boreanaz natočil všetky svoje scény za dva týždne. (ladko)
  • Tento projekt původně začal Artisan Entertainment s producentem Dylamen Sellersem a s jiným režisérem i jinými herci. (HappySmile)

Reklama

Reklama