Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Den Svatého Valentýna: Pamatuješ si toho chlapce, kterého všichni na den svatého Valentýna ignorovali? Nevadí. On si pamatuje tebe. Byl neoblíbeným šprtem, na kterém si každý frajer ve třídě vybíjel své rozpínavé erupce ega. Teď je z něj úspěšný muž, uvnitř se však nezměnil nenávidí svoje bývalé spolužáky k smrti. Natolik k smrti, že je začne jednoho po druhém likvidovat na svátek svatého Valentýna. Láska a nenávist si ještě nikdy nebyly tak blízko (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (141)

Gemini 

všechny recenze uživatele

O "hereckém talentu" Denise Richards je zbytečné cokoli psát, že ano, pánové?;) Valentine skutečně není žádný převratný kousek, ani ve svém žánru, za povšimnutí stojí snad jen hudba Dona Davise, dvorního skladatele Matrixu. Vzato kolem a kolem nebýt Denisky, neštěkl by po něm ani pes, ale za daných okolností...haf:)) ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Americký snímek „Valentine“ si vás získá snad jedině v případě, kdy jste žádný jiný slasher neviděli. Je to produkt své doby, kdy slashery letěli a tvůrci chtěli napodobit úspěch „Vřískotu“. V tomhle případě se to nepovedlo ani omylem. Jediným pozitivem, je snaha nechat postavy umírat celkem zajímavě, i když to nemění na tom, že to je tak trochu divné. Scéna s vrtačkou moc nedává smysl. ()

Reklama

Lencha 

všechny recenze uživatele

Můj oblíbený David (Angel z Buffy) v roli vraždícího "monstra", kterej se celou dobu tváří jako že já nic já muzikant:-) A to jen proto, že se mu holčičky na tanečku smály, když byl ještě malej kluk. Tak moc to zamávalo s jeho psychikou, že si počkal, až holky vyrostou, stanou se z nich moc pěkný kočky a pak se na nich vyřádil:-) A když už byl v tom vraždění, tak to vzal i s těma okolo nich:-) ()

waltosin 

všechny recenze uživatele

Valentýn moc nemusím a říkal jsem si že zabíjení právě v ten den by mohlo bejt príma. Spletl jsem se chlap s maskou,která by nevyděsila ani dítě a ještě k tomu chlastá takže by se dal v pohodě složit a že bych byl šokován na konci jak to udělal ten ze sběratelů kostí, řeknu vám že jsem nehl ani brvou a šel jsem radši spát. 25% ()

Dudek 

všechny recenze uživatele

Wow, tak tohle byla opravdu jízda. Nový přírustek do rodiny vyvražďovacích hororů se opravdu povedl. Celkový průběh filmu sice nijak výrazně nenadchne a dokonce ani vrah se svou rádoby cool maskou není nijak výrazný, pokud jej srovnáme s vrahounem z Vřískotu, ale způsob vyřizování účtů tentokrát prudce vybočuje ze stereotypu, kdy oběť nějakou tu dobu prchá a schovává se, tady pachatel vše promyšleno, zná prostředí a nikdo nemá jedinou šanci pokusit se alespoň o něco co by se podobalo útěku - snad jen hned na začátku filmu... Též valentýnská přání jsou velice povedená a to ani nemluvím o dárcích, ale to čím film nejvíce překvapí je téměř dokonalý závěr plný zvratů. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (12)

  • Pri rozpočte 10 miliónov dolárov je to najlacnejší film, ktorý mal reklamu počas Superbowlu. (ladko)
  • Katherine Heigl mala na natáčanie svojich scén len tri dni kvôli povinnostiam v seriáli Roswell (1999). (ladko)

Reklama

Reklama