Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Den Svatého Valentýna: Pamatuješ si toho chlapce, kterého všichni na den svatého Valentýna ignorovali? Nevadí. On si pamatuje tebe. Byl neoblíbeným šprtem, na kterém si každý frajer ve třídě vybíjel své rozpínavé erupce ega. Teď je z něj úspěšný muž, uvnitř se však nezměnil nenávidí svoje bývalé spolužáky k smrti. Natolik k smrti, že je začne jednoho po druhém likvidovat na svátek svatého Valentýna. Láska a nenávist si ještě nikdy nebyly tak blízko (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (141)

agathon 

všechny recenze uživatele

Jak hodnotit neco, co se ve sve podstate hodnoceni vzpira? Bylo by to jako hodnotit jednu plechovku mexickych fazoli vedle druhy - tak je tenhle produkt standardizovanou, prespekulovanou a vyvarenou zalezitosti. Valentine truni nekde mezi desitkami az stovkami Patku trinacteho, Halloweenu a jejich videospotvorenin, ze se jim vubec zabyvat ani nema cenu. Vlasten mi prijde zajimavy jenom proto, ze tam hraje David Boreanaz, ktery je zaroven hlavni postavou v mym docela oblibenym serialu Sberatel kosti. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Pri tomto titule som presne vedel do čoho idem, takže sa tu nebudem pohoršovať nad plytkým príbehom s klišé zakončením. Nič iné som ani nečakal. Tento snímok je neskrývanou kópiou posledných častí horrorovej série "Halloween". Dokonca aj vrah má podobné črty a vystupovanie ako Michael Myerse. V podstate sa jedná o celkom podarený teenagerský slasher horror. Zaregistroval som v ňom osem nápaditých vrážd, zhruba na každých 10 minút jednu. Režia, kamera, herci, hudba... to všetko je na prijateľnej úrovni. "Valentine" je taký neznačkový "Halloween". ** ()

Reklama

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Jako 16-ti letej jsem na tom byl v kině a tehdy to bylo přístupné od 12-ti let. Což byl opravdu dementní nápad protože do kina dorazilo spoustu oněch 12-ti letejch s rodiči a po cca 10 minutách filmu kde vrahounek chvilku nahání a pak podřízne kočku v márnici se kino s jekem vyprázdnilo. Jasný film není tak šíleně bu bu bu ale sakra pro 12-ti letý děti navíc v roce 2001 kdy ještě nebyly tak odolné? Tenkrát to pro ně byl masakr to vám povím a z kina vysmahly dřív než zjistili že tam hraje nějaká Deniska. Já měl 4 roky náskok tak jsem zůstal a dokoukal film až do konce. Andílkovi jsem fandil byl to fakt dobrej mizera no přežehlení obličeje nebo scéna s Deniskou vanou a vrtačkou neměla chybu. Navíc amorovi šípy když vás zasáhnou tak jste fakt v háji přesně jako v reálu. Po každém killu nám andílek samotným blahem krvácí z nosánku a jelikož obětí bylo dost je zázrak že během filmu nevykrvácel. PS : Až si s váma holky bude chtít trsnout ošklivej brejlatej kluk tak jděte...Vám to nic neudělá a on Vám na oplátku až vyroste v nabušeného hezouna neurve hlavu to se vyplatí ne? :) ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Jo hold ne každý si pamatuje, co se dělo v šesté třídě, ale zato si spousta lidí určitě vzpomene, že tohle téma už tu bylo několikrát. S originální zápletkou tu byli tvůrci vážně na štíru a o logice při některých scénách se nebudeme bavit už vůbec. Ale tak na vlně Vřískotu se během následujících měsíců a let svezlo tolik filmů, že se snad ani nedají spočítat. Většina z nich však za moc nestojí a Valentine taky není zrovna dvakrát velké terno. Tvůrci vědomi si slabin, jenž jejich „dítko“ v sobě skrývá, vsadili vše na jednu kartu a to „atraktivní“ herecké obsazení. Což pochopitelně nevadilo hlavně mužskému publiku a milovnicím seriálu Angel. Přiznám se, že i já jsem před léty ulítával na Denise Richards a její luxusní křivky mě nenechávají chladným ani po letech. Právě její postava byla asi tím nejlepším, co nám tento film právě nabídl (no spíš bych řekl, že to byla hlavně její visáž, ale to je jedno…). Ani ostatní děvčata však nebyla špatná (vzhledově). Horší to už však bylo se samotným filmem. Především pak po stránce atmosféry. Místy se tu skutečně povedlo navodit příjemné „klíma“, jenže těchto záchvěvů bylo jako šafránu a film tam povětšinu času dost nudí. Vraždy jsou sice pestré, ale jediný jejich úkol byl ten, aby divák u té přehlídky beznaděje a zmaru neusnul. Pořád jsem jaksi doufal, že se děj posune kupředu, že přivane nějaký ten svěží vítr, jenže místo toho přišlo další stupidní klišé (no toho tu bylo opravdu dost). Ten závěr měl být zřejmě „šokující“ – jenže to by se toho museli chopit úplně jiní „kabrňáci“. Takže já s tímto slasherem moc spokojený nebyl. Dám tomu sice průměrné hodnocení, ale film jako celek si zaslouží tak sotva 20%. Těch dalších 30% je za dobrý soundtrack (Don Davis) a nepřehlédnutelnou Denise Richards. ()

Raaavenek odpad!

všechny recenze uživatele

Tento film už po sté opakuje všechna hororová klišé, nenabídne ani vteřinu napětí a hlavní padouch působí spíš směšně než hrůzně, chudák Michael Myers se musí v hrobě otáčet. Navíc je příšerný i soundtrack, holt nu-metal je teď in a tak mládež rezignuje na disco... po prvních patnácti minutách jsem se na film díval jen proto, abych zjistil kdo je hlavní padouch, což jsem si i půl hodiny před koncem domyslel. Závěrečná scéna s krví tekoucí z nosu Adama jen vymýšlí další otázky, nad kterýma ale stejně nikdo nebude přemýšlet. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (12)

  • David Boreanaz natočil všetky svoje scény za dva týždne. (ladko)
  • V jedné scéně říká Kat Dorothy, že její přítel Adam Carr není žádný andílek ("no angel"), což je odkaz na seriál Davida Boreanaze Angel. (HappySmile)

Reklama

Reklama