Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Den Svatého Valentýna: Pamatuješ si toho chlapce, kterého všichni na den svatého Valentýna ignorovali? Nevadí. On si pamatuje tebe. Byl neoblíbeným šprtem, na kterém si každý frajer ve třídě vybíjel své rozpínavé erupce ega. Teď je z něj úspěšný muž, uvnitř se však nezměnil nenávidí svoje bývalé spolužáky k smrti. Natolik k smrti, že je začne jednoho po druhém likvidovat na svátek svatého Valentýna. Láska a nenávist si ještě nikdy nebyly tak blízko (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (141)

Gemini 

všechny recenze uživatele

O "hereckém talentu" Denise Richards je zbytečné cokoli psát, že ano, pánové?;) Valentine skutečně není žádný převratný kousek, ani ve svém žánru, za povšimnutí stojí snad jen hudba Dona Davise, dvorního skladatele Matrixu. Vzato kolem a kolem nebýt Denisky, neštěkl by po něm ani pes, ale za daných okolností...haf:)) ()

Raaavenek odpad!

všechny recenze uživatele

Tento film už po sté opakuje všechna hororová klišé, nenabídne ani vteřinu napětí a hlavní padouch působí spíš směšně než hrůzně, chudák Michael Myers se musí v hrobě otáčet. Navíc je příšerný i soundtrack, holt nu-metal je teď in a tak mládež rezignuje na disco... po prvních patnácti minutách jsem se na film díval jen proto, abych zjistil kdo je hlavní padouch, což jsem si i půl hodiny před koncem domyslel. Závěrečná scéna s krví tekoucí z nosu Adama jen vymýšlí další otázky, nad kterýma ale stejně nikdo nebude přemýšlet. ()

Reklama

Flipnic odpad!

všechny recenze uživatele

Tak toto je přesně ten typ "horrorů", který prostě nesnáším!! Absolutní nuda, debilní scénář, vykozený playmates vedou debilní nudný rozhovory ... Nic jinýho se ve filmu neděje, jo vlastně teď jsem si vzpomněl, že se občas tak jednou za 15 minut objeví vrah v masce a černým obleku a během pár vteřin některou tu vykozenou krávu zabije. Veškerý záběry jsou však mimo kameru a gore = 0 (tím myslím NULA ...). zarytý fanda opravdových světových horrorů pak usíná nudou nebo kleje, na co že si to počkal do pozdních hodin nebo půjčil v dvd půjčovně... Občas přemýšlí, kdo by vlastně mohl být ten vrah, ale pak se většinou zamyslí tak hluboce, že nekouká na film, ale do blba ... "Do blba" jde pak celý tento naprosto nepovedený, trapný a ubohý slasher, který snad chtěl nějak reagovat na geniální Mihalkův My Bloody Valentine z roku 1981 ... A když jsem tomuto starému a cenzory zničenému malému kultu dal tradiční 3 *, kolik asi dám tomuto ? ... Nebetyčná blbina, která si hraje na horror... ()

Lencha 

všechny recenze uživatele

Můj oblíbený David (Angel z Buffy) v roli vraždícího "monstra", kterej se celou dobu tváří jako že já nic já muzikant:-) A to jen proto, že se mu holčičky na tanečku smály, když byl ještě malej kluk. Tak moc to zamávalo s jeho psychikou, že si počkal, až holky vyrostou, stanou se z nich moc pěkný kočky a pak se na nich vyřádil:-) A když už byl v tom vraždění, tak to vzal i s těma okolo nich:-) ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Klasická, na svou dobu průměrná vyvražďovačka. Naštěstí tu nejsou smrti mimo kameru, ale že by byla některá z nich zapamatovatelná se říct nedá. Plusem je celkem svižné tempo a pohledný herečky, hlavně Denise Richards, na kterou byla radost se dívat (navždy v paměti ze Starship Troopers  v její životní roli). Bohužel, ale nedošlo k odvážnějsím scénkám - kozy žádný. Každopádně, na jedno zhlédnutí, je to fajn. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (12)

  • V úvodu filmu jde jedna z hrdinek na večeři s Jasonem, což je odkaz na postavu z filmové série Pátek třináctého. (Ghostface2)
  • Pri rozpočte 10 miliónov dolárov je to najlacnejší film, ktorý mal reklamu počas Superbowlu. (ladko)

Reklama

Reklama