Reklama

Reklama

Sex nebo život!

  • Velká Británie Love Bite
Trailer

Obsahy(1)

V malém přímořském městečku Rainmouth právě skončila škola a léto je v plném proudu. Hlavní hrdina Jamie (Ed Speleers) je už unaven pohledem na své kamarády, kteří přes den pracují v místní továrně na koláče a v noci si užívají nezávazný sex. Když však na párty, kam se náhodou dostane, potká krásnou stopařku Julianu (Jessica Szohr), svět se nejednou nezdá tak špatný. Bohužel se po jejím příjezdu začnou dít šílené věci a v malém klidném městečku začne docházet k záhadným vraždám. Oběti jsou vždy stejné – panicové. Zdá se, že tajemný vrah má spadeno na nevinné mladé lidi, kteří teprve čekají na svůj první styk. Jedinou možností, jak zůstat na živu, je mít co nejrychleji sex. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (48)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Ti, kteří mají rádi teenagerské komedie typu American Pie či Road Trip si tu určitě přijdou na své. O něco horší to už bude s těmi, kteří se hodlali podívat na hororovou komedii, protože horor tu byl dost zatlačen do pozadí, což bylo celkem škoda. Britové však rozhodně nechtěli zůstat pozadu za svými americkými kolegy a tak i zde na nás čeká celá řada pubertálních hlášek a oplzlých narážek, které se samozřejmě jak jinak točí okolo sexu. Ani to mi však nezabránilo, abych si sledování Love Bite, užil bez jakýchkoliv předsudků. Mám rád podobné oddechovky a hlavně tu hrála má oblíbenkyně Jessica Szohr. Tuhle dračici s uhrančivým pohledem můžu v kterémkoliv filmu. O něco horší to už bylo se zbytkem herců, ale zas na druhou stranu jsem se raději díval na bandu primitivů, nežli nějakou skupinu metrosexuálů. Alespoň s nimi byla sranda a přestože některé momenty zaváněli trapností až běda, začal jsem jim v jejich marném snažení i fandit. Zvláště poté, co je neustále otravovala (a hlavně hlavního hrdinu) ta obtloustlá holka. Věřím však, že tu nadrženou hydru by si klidně dal i samotný Stifler. Co mě však dost mrzelo, byl fakt, že když už to bylo zaškatulkováno jako „hororová komedie“, tak se mohl režisér alespoň pokusit navodit i hororovou atmosféru. Několik náznaků tu vážně bylo, ale jakoby si sami tvůrci nebylo moc jistí, cože chtěli vlastně točit. Ten konec to už moc nezachránil.50% ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Angličané dokázali překvapivě natočit ještě větší blábol, než jsou všechny Prcičky dohromady. Divák se nedočká ani sexu, ani krve, ani strašení. Sex se smrsknul na orál s banánem a osahávání, místo odhalených zbrojních pasů (a že se nabízely melouny) jen holý zadek E. Speleerse. Vlkodlak snad ani nestojí za zmínku, jelikož ten plyšák se objeví na pár vteřin a hrůzu nenažene. Spíše je hrozný. Vše korunuje mizerná muzika. Tedy od Angličanů bych čekal něco onačejšího.... ()

Reklama

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Tak tohle fakt ne! 2* přeháním, zasluhuje to max jednu. * za sexy J. Szohr a ta druhá za to, že poslední 4 minuty filmu byly přesně takový, jaký ten film měl být celý! Tvůrci sami nevěděli, co chtějí. Komedii? Trapas, kdy se bavíme jenom o sexu, ještě stylem, že je z toho člověku fakt na blití, že nadržený lidi jsou jen ty hnusný. Ta tlustoprdka byla tak nechutná, že jsem chvíli i zvažoval, že to vypnu. Nevtipné a nechutné, díky. Horor? Ani za nic!!! Nulové napětí, žádná atmosféra. Že byl vlkodlak CGI bylo jasné a chválím, že se tam moc neukazoval. Ale horor na nule. Příběh? Taková debilita! Já musím jít a ošukat všechny kluky, kdo jsou panicové.... to je vtip? A že byl úplněk 4 noci po sobě to nikoho nepřekvapilo? Ježiši, kdo ten scénář psal? R. Blaney musí být úplný debil... ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Je mi líto co se děje s vlkodlačím žánrem, v dnešní době máte debilní Stmívání kde z vlkodlaků dělaj vlkodlaky totální buzny, nebo máme hodně špatné Darkwolf které vypadá špatně a pak tu máme Love Bite horor který dělá z vlkodlaků totální nýmandy a kretény. Je mi to líto protože vlkodlačiny patří mezi moje nej subžánry. Tohle je ale strašná sračka kde jsem se nad humorem cítil děsně trapně. A o to víc je škoda že masky byly celkem slušný ale co je to naplat když film sám o sobě stojí za hovno. ()

Bobik9 

všechny recenze uživatele

Dva teplouši, dva retardi, suprový Timothy Spall a nádherná Jessica Szohr. Jinak je to komediální podprůměr. Prvních 40 minut je zábavných a člověk si říká, že jsou to taková britské Prcičky s vlkodlakem, ale potom se to zvrtne, jak kdyby tvůrci nevěděli jak dál a jen natahovali čas. Ed Speleers je herecky totální poleno a hodně mě nebavil. Hudba jinak dobrá, kamera dobrá, celé se to tváří docela profi, ale úroveň scénáře končí u poklopce. ()

Galerie (41)

Zajímavosti (4)

  • Vlkodlak se pídí po mase nevinných při úplňku. V tomto snímku je tedy úplněk hned několik nocí po sobě. (Prochy38)
  • Když se blíží první úplněk, záběry na Měsíc, které se po sobě během několika minut objevují, jdou ve špatném pořadí. Měsíc je totiž točen v době, kdy se blíží novu a ne úplňku. Další záběr, kdy je Měsíc větší, je v opačném pořadí, měl by se totiž zmenšovat. (Prochy38)
  • Hlavní natáčení probíhalo ve městě Essex, další scény jsou pak natáčeny ve Skotsku ve Velké Británii. (Terva)

Reklama

Reklama