Reklama

Reklama

Sex nebo život!

  • Velká Británie Love Bite
Trailer

Obsahy(1)

V malém přímořském městečku Rainmouth právě skončila škola a léto je v plném proudu. Hlavní hrdina Jamie (Ed Speleers) je už unaven pohledem na své kamarády, kteří přes den pracují v místní továrně na koláče a v noci si užívají nezávazný sex. Když však na párty, kam se náhodou dostane, potká krásnou stopařku Julianu (Jessica Szohr), svět se nejednou nezdá tak špatný. Bohužel se po jejím příjezdu začnou dít šílené věci a v malém klidném městečku začne docházet k záhadným vraždám. Oběti jsou vždy stejné – panicové. Zdá se, že tajemný vrah má spadeno na nevinné mladé lidi, kteří teprve čekají na svůj první styk. Jedinou možností, jak zůstat na živu, je mít co nejrychleji sex. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (48)

Sokkk_y 

všechny recenze uživatele

Film Love Bite mi připomínal spíše slátaninu amerických komedií typu American Pie a tak pětinového odvaru britského komického umění. Ne, že by to bylo vyloženě úplně špatné, ale přecejen počet hluchých a nudných scén mnohonásobně převýšil právě ty okamžiky, na které jsem u britských komedií zvyklý, a které mi vykouzlí oblblý výraz na obličeji. Jinak ale oceňuji dost zajímavý námět a Eda Speleerse s Lukem Pasqualinim. ()

teseth 

všechny recenze uživatele

Příjemná teen-komedie, která má více vtipných momentů než trapných, dobrý námět a minimum hluchých scén. Je pravda, že v polovině se to spíše zvrhne v love-story, ale vcelku to příběh nezabije a pár vtipných momentů to umocní. Závěrečná scéna v lese je však masakr!!! :-D Povedená věcička na běžný večer, kdy se chcete pobavit! ()

Reklama

Terva 

všechny recenze uživatele

Vítejte v Rainmouth on Sea. Začátek mě docela dostal. Dobrá úvodní scéna, povedená hudba, vtip a zajímavé titulky. Jenže pak na scénu "přijde" oplzlá a tupá mluva hlavních aktérů, sexuální narážky a příšerný dialog a už jsem měl jasno. Raději sex než přežít tento příběh. Z toho bych zvracel. Kamera, hudba a střih jsou při tom velmi dobré, ale obsah a dialogy to je humus. ()

Tred2 

všechny recenze uživatele

Nadrženecká teen comedy s vlkodlaky. Klasičtí pošuci, ženoucí se za každou sukní co projde okolo (doslova), poměrně marně snažící se vrznout si. Jako série scének se to dá, celkově je to o ničem a konec je naprosto dementní. Na Jessicu se dobře kouká (pouze co se týče vzhledu, její hercké "schopnosti" jsou při nejmenším diskutabilní), Ed je docela sympaťák, takže se to ve výsledku v pohodě dá rozdýchat. Trošku slabší průměr. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Je mi líto co se děje s vlkodlačím žánrem, v dnešní době máte debilní Stmívání kde z vlkodlaků dělaj vlkodlaky totální buzny, nebo máme hodně špatné Darkwolf které vypadá špatně a pak tu máme Love Bite horor který dělá z vlkodlaků totální nýmandy a kretény. Je mi to líto protože vlkodlačiny patří mezi moje nej subžánry. Tohle je ale strašná sračka kde jsem se nad humorem cítil děsně trapně. A o to víc je škoda že masky byly celkem slušný ale co je to naplat když film sám o sobě stojí za hovno. ()

Galerie (41)

Zajímavosti (4)

  • Vlkodlak se pídí po mase nevinných při úplňku. V tomto snímku je tedy úplněk hned několik nocí po sobě. (Prochy38)
  • Když se blíží první úplněk, záběry na Měsíc, které se po sobě během několika minut objevují, jdou ve špatném pořadí. Měsíc je totiž točen v době, kdy se blíží novu a ne úplňku. Další záběr, kdy je Měsíc větší, je v opačném pořadí, měl by se totiž zmenšovat. (Prochy38)
  • Hlavní natáčení probíhalo ve městě Essex, další scény jsou pak natáčeny ve Skotsku ve Velké Británii. (Terva)

Reklama

Reklama