Reklama

Reklama

Legenda o medvědovi Mordu

  • USA The Legend of Mor'du
všechny plakáty
Krátkometrážní / Animovaný
USA, 2012, 7 min

Režie:

Brian Larsen

Scénář:

Brian Larsen

Hrají:

Julie Walters
(další profese)

VOD (1)

Obsahy(1)

Krátká animovaná pohádka rozvíjí příběh z Rebelky. Skotský bojovník, který chtěl porazit své bratry a vládnout sám, navštíví malou chaloupku v lese, aby zde u stařeny hledal magickou pomoc. (mr.filo)

Recenze (16)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Ta stará babča ježibaba se svou „nabídkou služeb“ i svým zlomyslným svérázným humorem byla dobrá už v samotné Rebelce, ale i já bych v tomto bonusu očekával poněkud propracovanější doplnění příběhu, než se mi nakonec dostalo. Nevím no, přišlo mi to trošku zbytečné, ale tak děckám se to líbit může… ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Tak jako samostatný vtípek, proč ne? Čarodějnice je docela vtipná. Ale ta historka s ploškovou animací je zbytečně dlouhá a bez pointy. Něco jako české "čtyři pruty". ()

Tsuki003 

všechny recenze uživatele

Čarodějnice byla vtipný prvek Rebelky. Nicménně je tohle celkem zbytečný počin, protože příběh vyprávěný královnou (a demostrace s šachy byla lepší než celá tahle animace :) ) byl pro hodinu a půl trvající animák naprosto postačující. Možná to byl dobrý pokus jak dál legendu do původního filmu, ale to by musel být o půlku kratší a drobet zajímavější - jako Příběh Tří Bratří z Harryho Pottera. ()

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama