Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Když zmizí osm vyšetřovatelů, Navarrová se snaží Danversovou přesvědčit, že případ souvisí s nevyřešenou vraždou místního aktivisty. (HBO Max)

Recenze (69)

kachie 

všechny recenze uživatele

Videla som zatiaľ prvé 3 diely, ale jediné, čo je na tejto sérii na pochvalu je krásne prostredie. Príde mi to strašne pózerské, Jodie Foster jej veľmi čudnú vulgárnu, nesympatickú postavu vôbec neverím. A už vôbec mi nedáva zmysel, prečo by sa s ňou mala chcieť vyspať polka mesta - nie je to žiadny spojler... Je to extrémne chaotické, niekedy mám pocit, že pozerám Da Vinciho kód, alebo iného Dana Browna. Nie je tam nič originálne, samé klišé, vykradnuté z iných podobných seriálov, ale prehnane preplácané klišé. Akoby sa nasilu snažili šokovať, alebo upútať pozornosť, vôbec to nefunguje. Hudba mi tam strašne vadí, sú to síce samo o sebe skvelé veci, ale tak nejak na seba strhávajú moc veľa pozornosti, že viac ma zaujíma samotná hudba a obraz ako dej, asi by to bol lepší videoklip ako seriál😅. Jediná okej mi tam príde teta Petunia... Menej je viac, v tomto seriály vo všetkom.. Update: videla som 4.diel a hneď po ňom som si pozrela 1.diel minisérie Night of (obrovský rozdiel) a pritom Night of je natočený veľmi jednoducho, na nič sa nehrá a je to zaujímavé už od 1.dielu... ()

kondor77 

všechny recenze uživatele

Zatím pro mě nepřiznaný spin-off seriálu Walking Dead (v hlavní roli zombice). Jinak bych rád pochválil HBO zato, že financuje projekty diletantů bez ohledu nato, zda jsou talentovaní či nikoliv (ano, Bé je správně), protože jednou jim to určitě vyjde. Naštěstí díky svému původu a vlastnictví vagíny má tvůrkyně cenu Tony jistou. ()

Reklama

lake-lake

všechny recenze uživatele

vůbec tvůrcům nezávidím - jak z toho hoši/dívky vybruslí/vyjedou na lyžích/vybručí na sněžném skútru??? počítačoví sobi, počítačoví medvědi, mysteriózní almost sci-fi záhada jak z městečka F. přebujelý crossover s mnoha již zde zmíněnými dílky - tak na tohle si teda počkám i přesto, že mě neuchvátila ani přísná matka Jodie, ani dvakrát procvaknutá Kali ()

Marcos22 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Audiovizuálně úchvatná podívaná s hutnou skličující severskou atmosférou a feelingem Carpenterovi Věci. To vše je navíc podpořeno vynikajícím výběrem hudebního podkresu v podobě songu Bury a Friend od Billie Eilish či Magpie od The Unthanks.❗SPOILER Úvodní díl seznámí povrchově diváka s výzkumnou stanicí Tsalal, městečkem Ennis, vyšetřovateli a pohřešovanými.❗Pět hvězd. 👌 (15.01.2024) ()

Chen 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Velice slibný začátek, který je mrazivý nejen, pokud jde o teplotu, ale hlavně v případě atmosféry. A ano, má to určitý sociální podtext, ale dává s ohledem na příběh smysl a rozhodně nejde o snahu poučovat diváka, navíc, když je mu věnováno jen pár minut. Ale kdo chce psa bít, hůl si vždy najde... Jedinou výtku, kterou mám, jsou digitální zvířata, která působí poněkud nedoladěně. ()

Galerie (36)

Reklama

Reklama