Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Zatímco Connolly hrozí, že Tsalalův případ přesune do Anchorage, Navarrová a Danversová učiní objev, který bývalé partnerky znovu spojí. (HBO Max)

Recenze (37)

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

O cosi slabsie ako prva epizoda. Dovod je ten, ze sa mi zda, ze postavy, napriek polarnej noci a teda divnemu "vnimaniu a naladam", nereaguju moc adekvatne na nedavne udalosti. Mysterium celkom fajn, hoci sa nemozem ubranit pocitu, ze sa len recykluju urcite postupy. Jodie, go dievca, vyraz "p*jeb sefina", dostal v tejto epizode oba rozmery. :) Dalo by sa ist hutnejsie a vaznejsie...proste tak ako sme pri tejto serii zvyknuti. Inak potesil ma odkaz s tetovanim u typka na cele, ci hrudi - kto si este spomenie na prvu vystavenu obet v prvych minutach prvej serie? :) ()

BoXBe 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Míchání karet, doufejme před údernými zvraty a budoucím vyvoláním pocitu nebezpečí a chaosu a nejistoty, kdo je kdo a jaké má motivy. Jinými slovy klasický postup v detektivním thrilleru. Jinak by tento díl moc smysl neměl, byl by varováním, že už to nebude lepší. Taky mohl ve finále trvat přesně tolik času, kolik trvá přestřih od první scény přes tetovací salón ke karavanu. Zimomriavek na startu si ale cením :) ()

Reklama

chozze008 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dobry, koukam ze s topkama se neshodnu (ale mam podobny problem s Fargo s04). Jodie hraje skvele zatvrdlou drsnacku, takze ji momentalne nemam rad (kdo jo, tak se asi mela snazit jeste vic). Těch "přátelských" domácích přepadovek je celkem dost, zrovna když to komentuje na konci, že málem dostal infarkt, tak jsem na to taky myslel, že někoho ještě netrefil šlak. PS: Dekuji za reakci na moji recenzi k prvnimu dilu a diky tomu vam ted muzu sdelit od koho jsou tracky v druhem (ty ktere me zaujaly, proflakle starsi hity sem nedavam). 00:40 Agnes Obel - Pass Them By __ potom nejak znova Agnes Obel - Camera´s Rolling ___ zaverecne titule Florence + The Machine - Seven Devils. ()

drackula 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pokračuje sa v nastolenom trende a stále u mňa dominuje spokojnosť. Začína sa riešiť minulosť a ukazuje sa, aké komplikované vzťahy sú medzi ľudmi v zamrznutom mestečku ponorenom do tmy. Ústredná dvojka ma tiež baví a načrtnuté "riešenie" vyzerá zaujímavo, ale verím, že seriál má na viac. 90% HBO Max ()

PetrDuda 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zatím jsou mi všechny postavy extrémně nesympatické. V předešlých sériích byl pro mě vždy někdo, s kým jsem se ztotožňoval od začátku, tady zatím po dvou hodinách ani náznakem. Příběh je zajímavý, je šance, že nakonec bude dobrý. Doufám, že si všechno nenechávají až do poslední epizody, protože do té doby by nás čekala docela nuda, zatím to tak ale vypadá. Nadruhou stranu chápu, že teď je potřeba spíše rozvíjet postavy, abychom věděli, s kým máme co dočinění. Věřím, že dějová linka začne odsýpat už od příštího dílu. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama