Reklama

Reklama

Aqualorius!

Krátkometrážní / Horor
Dánsko, 2009, 12 min

Recenze (4)

Campbell 

všechny recenze uživatele

Tak Dánsko mile překvapilo. Sice je to krátkometrážní snímek ale je sakra dobrej. V nějakém bazénu je ukryta nestvůra. Jednoduchý příběh ale sakra dobře natočený, scény ve vodě měly šťávu a byly sakra atmosférické, děcka jako herci byly celkem dobří. Kvalitní filmařina dejte Tarpovy sakra někdo prachy na celovečerák. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Vďaka skvelej kameramanskej práci má tento kraťas náboj a švih. Záverečné sekundy s miestnou príšerkou dávali tomuto filmečku ďalšie body. Je ale škoda, že si ich nenazbieral viac. ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tak po delší době dokázali i Dánové natočit zajímavý krátkometrážní film, který můžu ocenit nadprůměrným hodnocením. Malý kluk Lars je otloukánkem třídy. Jednoho dne je opět šikanován v šatně, když do místnosti vstoupí obávaný chlapec Jaymz se svou dívkou. Ostatní utečou, ale Lars se stane terčem i tohoto hrubiána. Ten po něm chce, aby vlezl do bazénu a vylovil minci z jejího dna. Má to však jeden háček, protože podle místní pověry v něm žije obávaný Aqualorius. Je však skutečný, nebo je to jen dětská povídačka, kterou se snaží vyděsit slabší vrstevníky? Atmosféra šlapala po většinu snímku v solidním tempu, herecké výkony, kamera i hudební doprovod taktéž. ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama