Reklama

Reklama

Boo!

všechny plakáty
Krátkometrážní / Komedie
Austrálie, 2012, 5 min

Režie:

Rupert Reid

Scénář:

Rupert Reid

Hrají:

Maggie Blinco
(další profese)

Obsahy(1)

Starší sympatický pár se rád škádlí předstíráním své smrti. Tu on předstírá mrtvičku, tu ona pád ze schodů. Oba z toho mají velkou legraci, ale i ta jednou končí. (Litsarch)

Recenze (13)

Peytl 

všechny recenze uživatele

Lidé stižení věkem jako já, lidé, kterým se zdají mokré sny už jen o hrobníkově lopatě, se prostě a jednoduše nemůžou smát určitým věcem, holoto cynická. Navíc je evidentní, že u českého rentiéra by taková prdel v domácnosti realizována býti nemohla. Tak, a teď jsem se pochcal a neznám příčinu...snad jsem byl pobaven, ta skloréza je prevít větší, nežli zpropadená inkontinence. ()

liskam 

všechny recenze uživatele

První dva triky jsem tak nějak dal. U toho třetího jsem si byl jist, že už je po dědkovi a ono ejhle, spletl jsem se stejně jako bába. A kdyby mě ten starej vůl vyděsil stejně jako tu bábu, taky by mě kleplo. Upřímě řečeno, začal jsem se smát až úplně na konci a směju se i teď, prostě se nejde nesmát tomu, jak jí ten starej vůl ještě naposled vypekl... Navíc, ta poslední scénka byla opravdu bravůrně zahraná!! :))) Za mě 95% ()

Litsarch 

všechny recenze uživatele

Celou dobu se koukáte na krásné škádlení sympatického důchového páru a smějete se s nimi. A pak přijde Boo! při kterém se smějete ještě více, ale ve vteřině, kdy váš mozek pochopí situaci, vám čelist spadne. Skvěle natočené a zahrané, zábavný černý humor a hořký závěr. ()

esopesokeso 

všechny recenze uživatele

Nádhera!Z počutia viem, že u nás na Kysuciach bol tiež taký expert, čo sa priviazal lanom o strop, nech vypadá, že sa obesil a tak sa dal do "levitácie", aby bol vidno cez okno.Okoloidúca stará babka ho videla, vošla dnu a začala prehľadávať šuflíky...expert sa zvesil a na miesto "BOO" ju kopol do riti a babka zomrela na infarkt. ()

italka63 

všechny recenze uživatele

Zahrané skvěle, jen mi to až tak k smíchu nepřijde. Taky mám dotaz v hlavě, k čemu je dvěma důchodcům zvonění budíku.A k čemu se takhle stresují...černý humor se mi najednou nějak vyhnul obloukem:-) ()

kinghome 

všechny recenze uživatele

Roztomilý příběh o starém páru, který se rád škádlí, před Boo mi to připadalo jako úsměvný film, který umí zahřát u srdce, ale jak tu dost lidí píše, po té co se dosmějete, vám zatuhne úsměv. Dost krutý film. Více mi bylo líto dědečka. Musí to být strašný pocit. ()

Reklama

Reklama