Reklama

Reklama

Jim Jefferies: Fully Functional

(pořad)
USA, 2012, 61 min

Scénář:

Jim Jefferies

Účinkují:

Jim Jefferies

Recenze (8)

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

A dôvod prečo vám toto všetko hovorím je ten, že nikdy by ste sa nemali vzdať svojich snov. Ja tie jeho záverečné príbehy mám dosť rád. A rovnako mi príde niečo sympatické na komikoch, čo svoje vtipy kričia na publikum a nadávajú ako sedláci. Super som sa pobavil. ()

BigDeal 

všechny recenze uživatele

Mierne sklamanie. Jim Jefferies prestal na vystúpeniach piť a dokonca si po dlhých rokoch vzťahov na jednu noc našiel trvalú partnerku s ktorou čaká dieťa. Kvôli tomu som si myslel, že bude jeho nový stand-up založený na tejto životnej zmene. A on aj bol, ale len na pár minút a nie až tak vtipne, ako by som od Jima čakal. Zdalo sa mi, že silou mocou tlačil na pílu. Potom už prišlo klasické rozprávanie "dirty" príbehov, ktoré boli síce vtipné, ale nie veľmi aktuálne. Mal som z toho taký pocit, akoby ich Jim použil len preto, aby všetkým ukázal, že tým, že sa usadil, nijak nezmäkol. Alebo sa vracia do minulosti, pretože sa práve obáva, že odteraz to už také drsné nebude. Mne osobne je jedno, či Jim zostane "offensive" komikom, alebo sa vydá miernejšou cestou. Stačí mi ak si zachová svoju úprimnosť, zapojí svoj rozprávačský talent a budem opäť spokojný. 75% ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Tenhle Jimův stand-up je citelně slabší než byly ty předchozí. Humor je spíše mírnější, v jeden moment naopak až moc ofenzivní a jakoby si to i uvědomoval i sám Jim a na chvíli výrazně zvolní, aby následně diváky dorazil jeho klasickou prasáckou historkou. Jako celek je to furt dobré, ale ani zdaleka tak vyvážené, jako jeho předchozí stand-upy. ()

fiGO232 

všechny recenze uživatele

Fully Functional jednoznačne zaostáva oproti ostatným Jimovým vystúpeniam. Po slabšej prvej polovičke sa Jim pustí do svojich klasických príbehov, a koniec to je už len jeden výbuch smiechu za druhým ()

Sharlis 

všechny recenze uživatele

Určite asi najslabši Jimov stand-up a to z jediného dôvodu. Jim v konfrontácií s publikom a pokuse byť kontroverzný vystúpi z kruhu humoru a je na divákov priam až agresívny v istej asi 5 min. pasáži, kde to výrazne preženie (nie v zmysle preženie ako Jimmy Carr, ale doslova). To sa v stand-upe rozhodne nepatrí a i celkovo vznikne mierne komorná atmosféra, kde diváci nevedia či sa smiať alebo už nie, tak ma prekvapilo, že práve toto sa rozhodol dať na DVD. Ale ostatne vystúpenie klasický Jim, takže celkovo sa určite páčilo. ()

koci 

všechny recenze uživatele

Never give up on your dreams. Jen bych si přál, aby Jim omezil to vykrádání vlastního stand-upu do svého seriálu. Jinak mi Functional přišel skvělý hned od začátku, rozhodně je mnohem lepší než poslední show Louise C.K. - Oh My God. A právě proto jsem zvědavý na příští Jimmyho vystoupení, jestil ho natáčení pro FX oslabí, nebo naopak posílí... ()

Reklama

Reklama