Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Komorní snímek, který popisuje události jednoho víkendu v malém zapadlém městečku v Nové Anglii.  Pojednává o setkání celebrity, která je pronásledována tiskem a řekněme jednoduššího vesnického policisty. (Biggles)

Recenze (2)

TeeAge 

všechny recenze uživatele

Koncept "poďme natočiť film, lebo prečo nie?: Máme bloncku, vysokého tupoňa, Mustanga za 20 litrov a scenár na 7 strán." Budiž! Ale ten koniec? Ďakujem, neprosím si. Najzaujímavejšie je to, že niečo také sa vie dostať až k vám domov, aj napriek tomu, že sa tomu zo základu vyhýbate. To je na tom to najväčšie umenie. 10% | Blu-Ray, THX, EN DTS | ()

Biggles 

všechny recenze uživatele

Dle mého skromného názoru - nic moc. Děj je poměrně jednoduchý a přímočarý. Hollywoodská celebrita na útěku před tiskem je zatčena obyčejným naivním vesnickým policajtem (který ji samozřejmě nepozná). Druhého dne velitel policejní stanice holčinu propustí (protože ji samozřejmě pozná) a pošle svého podřízeného, aby se o ni postaral. Pokud by se o ni postaral v duchu Pulp fiction, bylo by vše v pořádku, bohužel v druhé půlce došel scénáristovi plyn a jakoukoliv mou naději, že by se v druhé půli začlo dít něco zajímavého, zadupal do země. Příběh jednoduchý, jako oba jeho hlavní hrdinové plný nelogicky se chovajících postav. Komedie - tak možná dva fórky. ()

Reklama

Reklama