Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Juha Berg je třicetiletý beznadějný opilec žijící kousek od Helsinek v Kallio. Nemá v plánu měnit své způsoby – baví ho náhodné sexuální románky, adrenalin včetně špetky násilí a samozřejmě alkohol, kterým se nejen baví, ale i dokonce na něm i vydělává – sem tam odnese vratné lahve. Jeho spokojený život v alkoholovém oparu se ocitá v ohrožení ve chvíli, kdy se zamiluje do Tiiny. Jejich randění se rychle mění v partnerství a Juha tak neohrabaně balancuje mezi zdánlivě funkčním intimním vztahem a svým starým životem. Jeho nejlepší kamarád Kristian a expert přes erotiku Mikael se snaží získat starého opilce Juhu zpátky. (Cinemax)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (29)

misterz 

všechny recenze uživatele

Totálny úlet, maximálne bláznovstvo v podaní fínskeho magora Juhu Berga. Fíni opäť dokázali svoju filmovú kvalitu a obrovský potenciál zaujať diváka, či už ide o drámu, alebo ako v tomto prípade, o komédiu. Juha Berg, totálny magor, pošahanec, imbecil a alkoholik (alkohol má však pod kontrolou :D), nevie čo so životom a tak sa sústredí iba na jednu vec, ktorá mu ide najlepšie - alkohol a s tým spojenú nespútanú zábavu. V jednej veci je ale neprekonateľný majster. V impulzívnom chovaní, čo je zdrojom mnohých komických situácií. Raz však stretne ženu, kvôli ktorej je ochotný povedať poháriku nie. To sa však nepáči jeho verným kamarátom z mokrej alkoholickej štvrte.... V každom prípade Juha Berg vie, ako sa baviť, Hangover sa môže schovať :). Škoda, že na konci tejto skvelej komédii trochu došiel dych, inak by to bol jasný plný zásah. Už dávno som sa tak nebavil. 85/100 ()

hirnlego 

všechny recenze uživatele

Slušně rozjetá NEKOREKTNÍ PRASEČINA (oficiální terminus technicus), jedna z těch naprosto ideálních pro domácí degustaci lihovin a kvašených nápojů s podobně postiženými osobami. _____ edit: Napotřetí učiněno šokující zjištění, že je to laskavé i za střízliva (částečně i díky hodně vděčnému finskému jazyku). (4,5*) ()

Reklama

mchnk 

všechny recenze uživatele

Film s několika názvy spojuje v jedno Juhova nepředpovídatelná mysl, která vymýšlí a koná v podstatě zároveň. Žije pro každý okamžik, chvíli také pro někoho druhého, dokáže se obětovat, je kamarádský, ale chlast, je chlast. Excelentně zrežírovaná experimentální úchylárna s prvky skvělého absurdna a nekompromisním humorem bez hranic. Jednoduše film, se kterým se nevy*ebává ! Jak by řekl Juha. ()

DJ Obelix 

všechny recenze uživatele

Finové jsou Japonci západu. To už je léty prověřená pravda. Takže není divu, že právě odsud vzešla jedna z největších prasáren, kterou filmové plátno kdy spatřilo. Alespoň v rámci "komedie" určitě. Bezhlavá jízda proložená hektolitry alkoholu s hlavními "hrdiny", kteří prakticky nikdy nestihnou vystřízlivět natolik, aby je potkala kmotra kocovina... ()

DwayneJohnson 

všechny recenze uživatele

Dostalo se mi opravdu vyjímečného zážitku. Totálně odporného, ještě víc zvráceného, s minimálně dvěma cisternami alkoholu všeho druhu. I když se snažím sebevíc, nedokážu si vzpomenout, jestli jsem něco vůbec podobného viděl, ale asi ne. To zhola nic nemění na faktu, že Suomi totálně zaváleli a natočili divokou, alkoholovou jízdu, jakou svět ještě neviděl. A o čem to vlastně celé bylo? To fakt kurva nemám páru! ()

Galerie (16)

Zajímavosti (1)

  • Zhruba v 20. minutě vytahuje Juha (Joonas Saartamo) v léčebně flašku a začne ji pít. Před tím měla hladinu alkoholu lehce nad hlavní etiketou, ovšem po vydatném loku je hladina opět nad hlavní etiketou. (necisty)

Reklama

Reklama